Nov 4, 2008

Banyak kerjalah

Ini bukan aku, tapi timbunan kerja aku ada lah lebih kurang macam ini.

Aku nak sangat update blog ni secepat mungkin sebab tengah ketagih menulis sebenarnya. Tapi kerjanya punyalah banyak kat opis ni sampai tak menang tangan dibuatnya. Harap-harap aku dapat kekuatan untuk menulis lebih panjang sat lagi tetapi buat masa sekarang kerja harus diberikan keutamaan. Cuma semalam isteriku memesan jangan lagi menulis tentang Abby and Norman Hakim sebab dah banyak sangat. Then, I told her: "Maybe, it's just fun to make fun."

Maybe tak bagus juga juga aku cakap macam tu kan? Sebab kalau kita ada dalam kasut Norman atau Abby, mesti kita sedih.

Hari ini, aku baca Berita Harian Singapura, gambar Abby dan Norman tu ada di muka depan. Their story nampaknya ada news value.

Sebelah gambar Norman dan Abby pula ada berita tentang kelebihan Barack Obama dalam Pilihanraya Amerika Syarikat. Dahsyat kau Norman...kehebatan kau di sebelah Obama.

Anyway, seriously guys, aku harap korang sabar ye.

Kau jangan terkejut wahai Obama bahawasanya berpuluh ribu batu dari rumah kau, ada mamat Gerak Khas yang share Page 1 in the leading Malay newspaper in the country dengan ceritanya tentang bergaduh dengan bini di lokasi drama poyo Gerak Khas. It's a matter of time before dia pun jadi cover Time Magazine. Hahaha.

5 comments:

Azreen Zzz said...

KATA BANYAK KEJE! NI TULIS BLOG NI?!

SANIBOEY said...

Sementara fikir, I menulis lah sayang. Hehehe

Anonymous said...

wah dahsyat keja berlambak2.. tapi sempat kacau org eh! kekekee

-PBF-

Si Comel said...

Encik Bimbo please jangan bubuh nama Norman Hakim sebelah nama Barack Obama. Please.

Tak layak yeks.
please.

SANIBOEY said...

But he was published just beside Obama's handsome news today on Berita Harian Singapura. That must say something about him kan? He's HOT!!! Hahahah

Nov 4, 2008

Banyak kerjalah

Ini bukan aku, tapi timbunan kerja aku ada lah lebih kurang macam ini.

Aku nak sangat update blog ni secepat mungkin sebab tengah ketagih menulis sebenarnya. Tapi kerjanya punyalah banyak kat opis ni sampai tak menang tangan dibuatnya. Harap-harap aku dapat kekuatan untuk menulis lebih panjang sat lagi tetapi buat masa sekarang kerja harus diberikan keutamaan. Cuma semalam isteriku memesan jangan lagi menulis tentang Abby and Norman Hakim sebab dah banyak sangat. Then, I told her: "Maybe, it's just fun to make fun."

Maybe tak bagus juga juga aku cakap macam tu kan? Sebab kalau kita ada dalam kasut Norman atau Abby, mesti kita sedih.

Hari ini, aku baca Berita Harian Singapura, gambar Abby dan Norman tu ada di muka depan. Their story nampaknya ada news value.

Sebelah gambar Norman dan Abby pula ada berita tentang kelebihan Barack Obama dalam Pilihanraya Amerika Syarikat. Dahsyat kau Norman...kehebatan kau di sebelah Obama.

Anyway, seriously guys, aku harap korang sabar ye.

Kau jangan terkejut wahai Obama bahawasanya berpuluh ribu batu dari rumah kau, ada mamat Gerak Khas yang share Page 1 in the leading Malay newspaper in the country dengan ceritanya tentang bergaduh dengan bini di lokasi drama poyo Gerak Khas. It's a matter of time before dia pun jadi cover Time Magazine. Hahaha.

5 comments:

Azreen Zzz said...

KATA BANYAK KEJE! NI TULIS BLOG NI?!

SANIBOEY said...

Sementara fikir, I menulis lah sayang. Hehehe

Anonymous said...

wah dahsyat keja berlambak2.. tapi sempat kacau org eh! kekekee

-PBF-

Si Comel said...

Encik Bimbo please jangan bubuh nama Norman Hakim sebelah nama Barack Obama. Please.

Tak layak yeks.
please.

SANIBOEY said...

But he was published just beside Obama's handsome news today on Berita Harian Singapura. That must say something about him kan? He's HOT!!! Hahahah