Dec 11, 2008

Confession of a dangerous mind - Stand Up And Say Fuck Off To Rosnah Mat Aris Please.

Simple case / Classic case of a stupid artis yang tak sekolah tinggi ni.

Rosnah Mat Aris - 53 tahun

kahwin dengan

Tajul Effendie - 27 tahun

53 tahun - 27 tahun = Yes - beza sebanyak 26 tahun.

The issue:

Pendaftar Perkahwinan, Perceraian dan Rujuk Orang Islam Daerah Gombak Timur, Selangor sah kan kepada Berita Harian bahawasanya Rosnah dan Tajul sudah bernikah pada 13 Nov 2008 di Majid al-Khairiah, Taman Sri Gombak.

Tapi Rosnah sebelum ni mati-mati nafikan dia dah berkahwin walaupun BH siap interview jurunikah yang menikahkan dia.

Ini situasi yang super duper bodoh sangat ni.

Kejap, aku nak cari sinonim bodoh lagi ni....."tongong, bebal, tolol, dungu, bengap, bangang, bongok, goblok, idiot dan aku tambah satu lagi yang aku anggap sinonim dengan bodoh - pukimak!"

Kalau nak sorok kahwin, pi lah kahwin kat Siam ke, Melbourne ke....bukan pi kahwin di majlis lah bodoh! Aku pelik macam mana minah ni boleh fikir dia nak sorokkan pernikahan dia daripada wartawan yang kerjanya memang mencari berita macam ni? Aku lagi pelik bila minah bodoh ni tak ngaku dah nikah bila jurunikah yang menikahkannya pun kata dia dah bernikah. Bodoh yang tahap maksima yang terlalu MAKSIMA!

Dan aku akan terus pelik bagaimana wartawan hiburan boleh terus telan sampah kebodohan yang dicipta oleh Rosnah ni.

Remind you all, this is the same bitch yang hina isteri Nabi Muhammad S.A.W live on the program Sensasi (I was in the control room guiding Awal Ashaari while that happened by the way).

The first fucking place....i don't give a fuck if Rosnah Mat Aris hang herself to death okay, let alone she wants to fuck/marry as many men she wants!

Why do we fucking care, beats me.

FYI...lagi pun kita patut bunuh aje orang yang hina Nabi Muhammad S.A.W, isteri Baginda dan Sahabat-Sahabat Baginda kan?

Kalau Majlis Fatwa nak keluarkan fatwa pun...this could be the right time...."Keluarkan fatwa haramkan ROSNAH MAT ARIS ni" boleh tak sebab kebodohan dia menghina agama kita, bangsa kita dan negara kita.

Fuck you very much.

This is a classic case lagi. Say something stupid on TV and lepas tu cakap tak ada niat. And in the same press confrence siap nangis-nangis menyesal. She was in a clear mind when she said "mampus" about the wife Muhammad S.A.W. She was not provoked at all. Why she said it? Is it because she is just plain fucking stupid? Well, could be.


And because of her stupidity, the program got banned. Clearly, the government did the right thing by punishing the station because memang TV3 yang jemput si bodoh ni dan TV3 kena bertanggungjawablah. Tapi kenapa kita masih layan si bodoh ni? We should all stop watching apa-apa drama lakonan dia, filem lakonan dia dan you know what to do if you see her walking beside you right. Right?

Keep it cool people!

26 comments:

awangsulungmerahmenyala said...

betina nih memang jenis pukiayam pantant besar pinggan.apa-apapun kita doakan dia kembali ke sisi Islam yang sebenar mengutuk dia pun tak guna.nanti dia akan bertambah hina dina kita juga yg terpalit sbb tak membawa umat ke pangkuan Islam.semoga si pukiayam ini akan kembali ke pangkal jalan hehehehe.

faizalheo said...

ye la aku sokong....artis ni banyak karenah, kalau tanya rukun Islam pun depa tak tahu...Rosnah ni nak kahwin pun nak berahsia...takut pecah rahsia kot membomohkan budak muda tu..kui kui kui

Yatt said...

Baru kelmarin aku nampak dia makan mee kicap & kuetiaw kari merdeka garden kat ipoh. Yg mana satu laki dia? Ada la dua org lelaki muda dgn dia masa tu...

Ayau said...

13 Nov 2009 di Majid al-Khairiah, Taman Sri Gombak.

THIS year or next year ...lol...memang this bitch almost jahanamkan my studio director job fuck this bitch kalau aku jumpa dia mmg aku sepak buah pinggang dia mmg puki nyer betina...tak sedar diri...neeway jangan harap belas kasihan dari aku memang rosnah mat aris pompuan sial...

monas2petronas said...

yg kawen tu anak perempuan dia,,tajul tu menantu dia...

monas2petronas said...

eh alamak,,sorry aku ingat penah baca gosip ni tp dia menafikan,,dan tak terbaca pengakuan imam yang menikahkan dia,,huhuhu sori2,,,

wrong info abang bimbo..wahahh

ayu said...

aku bru je tgk smlm muke die kuar kat amb0i3 kena laser ngn c mult jahanam azwan ali tu..mmg muke xtau malu la nenek tua xsdr diri ne..asyik nak marah2 jew ngn 0rg yg k0n0n ckp bukn2 psl dia pdhal mmg bet0l p0n kn..d hri jumaat yg mulia ne d0a2 la 0rg tua ne dpt petunjuk & hidayah utk sedar diri itu xlma lg nk msuk alam barzakh..amin...

saat omar said...

hahaha....

Anonymous said...

dia kawin n nak berahsia pun korg heran
bukan dia berzina
yg beranak beratus-ratus kat luar
anak lak laki mana entah, korang tak nak kutuk lak
pasal kes dulu tu... yg lepas jgn dikenang
sape korang nak cakap dia bukan islam?
korg dh pasti korang islam ke?
ada bukti korg masuk syurga?
tolonglah... dia nak berahsia ke, nak tipu ke... suka hati mak bapak dialah.
dia ada hak
dlm islam ada tulis ke rukun sah nikah, kena hebohkan kat satu dunia yg kita dh nikah?
ada?

ayau aka BEkMEnG said...

annoy :- penyokong pompuan gila...wahh bro ada gak org yang bersimpati ngan singa lapo nie..huhuhuhuh..cian..mmg jenis org tak life laa kot si annoy nie..kalau aku jumpa mungkin aku akan luku pala dier lol

Anonymous said...

kalau berkata seperti memihak kepada seseorang, maka akan dikatakan karatzzzz...
oh, pemikiran yang kolot
manusia buat silap
kita bukan sempurna sampai nak tunding2 kat orang lain, luku orang lain
erk... tolonglah menjadi dewasa
wartawan merungut rosnah tipu mereka
habis, kenapa pergi juga kejar cerita dia
dia bukannya artis popular
bukannya mawi, bukannya siti
lepas tu, bile dia ngaku cakap dia saja buat kontroversi bg naik nama dia
sape yg cipta?
sape yg suruh wartawan kejar dia?
tinggalkan sajelah dia kalau rasa dia menipu kamu

Hazrey said...

Alaa.. aku suka kat Rosnah Mat Aris ni. Dia kan best, tanpa dia sunyi dunia seni di Malaysia ni. Ayau, janganlah memarah kat sugar mummy I ni.

Ehh, kat mana makan mee rebus tulang sedap ahh?

Kan baik kita cerita pasal mee rebus dari orang yang tak ada kena mengena dalam hidup kita.. kan kan kan.. perut pun kenyang..

mizmaleya said...

cuma nak cakap

saya call dia tadi. dah berminggu call, tak angkat. tiba2 ada seorang wanita angkat.

dia tanya: siapa?
saya jawab: m***** dari k****.
wanita balas: oh rosnah tengah sembahyang.

dan talian dimatikan.

saya jeling jam, nasib baru pukul 3.30. so solat zohor agaknya.

tapi kemudian call balik, tak jawab.

saya rasa bangang.

Anonymous said...

perempuan ni pun ada keluarga jugak. dia bukan sebatang kara kat dunia ni. takkan keluarga dia tak rasa apa-apa bila kena sumpah seranah. bukan rezeki dia mungkin kurang bijak berkomunikasi.

saving silverman said...

FUCK OFF ROSNAH MAT ARIS...!!

DonCorleone said...

Untuk Menjawab Semua Komen: My view is simple. As how Khomeni keluar fatwa bunuh Salman, the same thing should be done! Simple. No one should EVER say bad things about our Prophet/Wives/Sahabat. Baik kau warak atau tidak, kau patut kena BUNUH!

Anon - Go F.U.C.K Y.O.U.R.S.E.L.F. I kill you myself!

Anonymous said...

FUCK OFF rosnah mat aris.
dah la suami, nama manja BLUE..

DAH MASUK 50+ perangai macam org muda.
Hello, this is Malaysia. Not Hollywood yeah.

Anonymous said...

eeee..teruknye all the u all said.hope u don't mean it.why so heat up? cool jela..ade byk lg isu yg lg penting drpd nk berbunuh-bunuh psl bende ni..please..

Anonymous said...

"Anon - Go F.U.C.K Y.O.U.R.S.E.L.F. I kill you myself!"
aku rasa merujuk kepada aku sahaja
walaupun ada 2 org anon yang lain (aku rujuk yg tidak memaki hamun RMA)
dan apabila don cakap BUNUH, salman dikira murtad
aku percaya hukum bunuh murtad bukan bunuh semata-mata, masih ada ruang 'peluang' dalam Islam.
aku belajar, islam membenarkan peluang untuk individu terbabit menyesali atas perbuatannya dan bukannya menghukum terus
utk kes dulu, dia dh menyesal (samaada ikhlas atau tidak, itu urusan allah, pada mata aku dia dh menyesal & tidak mengulangi lg kata menghina nabi), maka kenapa mahu membunuh?
seakan kamu mahu menunjukkan kamu cinta islam tapi kamu telah membunuh islam sendiri
membunuh imej islam di mata masyarakat.
ibarat islam bermaksud bunuh
salah sikit bunuh... sedangkan islam tidak meletakkan bunuh sewenang2nya.
bak kata anon (8:20 am), banyak lagi isu yang boleh dipanjang2kan dr nak berbunuh2
*aku punya cuma 1200 am, 0312 am sahaja
=)
anon yg lain aku tak tau sape... =)

Fad Ariffin said...

Pokok pangkalnya terletak pada hati dan panjang pendeknya akal / minda individu itu sendiri.. yang korang nak maki hamun RMA sampai macam nih sekali kenapa?

Memanglah RMA nih dah buat salah, dan memang layak utk dia dikutuk atas kesalahan2 dia tu... tapi bukan dengan cara maki-hamun mencarut2 "benda2" yang bukan2 yang sensitif, yang jugak ada pada mak2 korang, mak2 yang melahirkan korang...

DonCorleone said...

Fad - Sorry kalau kita orang cakap kasar tentang MAK lu ni. I stand by what I wrote.

DonCorleone said...

And Fad - No offence. Aku bukan nak buat kau marah. Maaf kalau entri aku ini buat kau sakit hati, tapi aku pun sakit hati jugak dengan keadaan yang aku utarakan. Anyway, tks atas teguran itu.

Fad Ariffin said...

Bang Don - not a bit... still keep on reading your entries.

Fad Ariffin said...

and Bang Don ~ as you always say.. keep it cool.

nani said...

thank u soooo much for this post. aku mmg dah lme nak luah ketidakpuasan hati aku ttg issue ni. mmg betul, hukuman yg RMA terima tak setimpal. media skrg ble artis wat slh, sng je, dgn modalkan air mata, sume ok. sbb tuh faizal tahir, beeing a guy and takleh nak nangis, die kne bambu teruk gle. teruk sgt ke bukak baju, which is not even his aurat, if nak dibandingkan dgn HINA isteri rasul? patutnye hari tu, hukum si RMA uruskan jenazah, dari mandi smp kapan for 3 months. barula sesuai dgn perkataan "mampos" yg die utarakan. bg die deal dgn org2 mampos. aku tak puas hati lelaki bukak baju kne lagi teruk. bodohhh..bodoohhhh sgttt. media skrg mmg bodoh, tnjk gmbr artis pki bikini comolot tepi pantai, konon marah, kuar je satu statemnt maaf, terus puja2 artis tuh, smp nikah pun wat live telecast oi! wtf?! tak ke in a way saying that, comolot dan maki bini nabi tu blh dimaafkan, tapi bukak baju atas pentass..gile tak blh terima. bambu die!die pki celak pun krng bambu cm sial. yg minah tua rmbt karat korang puja2 kate mama rock, cool and sporting. wtf wtf!!

btw abg don, im ur #1 follower of ur blog, keep it cool~. xoxo

ayau aka BEkMEnG said...
This comment has been removed by the author.

Dec 11, 2008

Confession of a dangerous mind - Stand Up And Say Fuck Off To Rosnah Mat Aris Please.

Simple case / Classic case of a stupid artis yang tak sekolah tinggi ni.

Rosnah Mat Aris - 53 tahun

kahwin dengan

Tajul Effendie - 27 tahun

53 tahun - 27 tahun = Yes - beza sebanyak 26 tahun.

The issue:

Pendaftar Perkahwinan, Perceraian dan Rujuk Orang Islam Daerah Gombak Timur, Selangor sah kan kepada Berita Harian bahawasanya Rosnah dan Tajul sudah bernikah pada 13 Nov 2008 di Majid al-Khairiah, Taman Sri Gombak.

Tapi Rosnah sebelum ni mati-mati nafikan dia dah berkahwin walaupun BH siap interview jurunikah yang menikahkan dia.

Ini situasi yang super duper bodoh sangat ni.

Kejap, aku nak cari sinonim bodoh lagi ni....."tongong, bebal, tolol, dungu, bengap, bangang, bongok, goblok, idiot dan aku tambah satu lagi yang aku anggap sinonim dengan bodoh - pukimak!"

Kalau nak sorok kahwin, pi lah kahwin kat Siam ke, Melbourne ke....bukan pi kahwin di majlis lah bodoh! Aku pelik macam mana minah ni boleh fikir dia nak sorokkan pernikahan dia daripada wartawan yang kerjanya memang mencari berita macam ni? Aku lagi pelik bila minah bodoh ni tak ngaku dah nikah bila jurunikah yang menikahkannya pun kata dia dah bernikah. Bodoh yang tahap maksima yang terlalu MAKSIMA!

Dan aku akan terus pelik bagaimana wartawan hiburan boleh terus telan sampah kebodohan yang dicipta oleh Rosnah ni.

Remind you all, this is the same bitch yang hina isteri Nabi Muhammad S.A.W live on the program Sensasi (I was in the control room guiding Awal Ashaari while that happened by the way).

The first fucking place....i don't give a fuck if Rosnah Mat Aris hang herself to death okay, let alone she wants to fuck/marry as many men she wants!

Why do we fucking care, beats me.

FYI...lagi pun kita patut bunuh aje orang yang hina Nabi Muhammad S.A.W, isteri Baginda dan Sahabat-Sahabat Baginda kan?

Kalau Majlis Fatwa nak keluarkan fatwa pun...this could be the right time...."Keluarkan fatwa haramkan ROSNAH MAT ARIS ni" boleh tak sebab kebodohan dia menghina agama kita, bangsa kita dan negara kita.

Fuck you very much.

This is a classic case lagi. Say something stupid on TV and lepas tu cakap tak ada niat. And in the same press confrence siap nangis-nangis menyesal. She was in a clear mind when she said "mampus" about the wife Muhammad S.A.W. She was not provoked at all. Why she said it? Is it because she is just plain fucking stupid? Well, could be.


And because of her stupidity, the program got banned. Clearly, the government did the right thing by punishing the station because memang TV3 yang jemput si bodoh ni dan TV3 kena bertanggungjawablah. Tapi kenapa kita masih layan si bodoh ni? We should all stop watching apa-apa drama lakonan dia, filem lakonan dia dan you know what to do if you see her walking beside you right. Right?

Keep it cool people!

26 comments:

awangsulungmerahmenyala said...

betina nih memang jenis pukiayam pantant besar pinggan.apa-apapun kita doakan dia kembali ke sisi Islam yang sebenar mengutuk dia pun tak guna.nanti dia akan bertambah hina dina kita juga yg terpalit sbb tak membawa umat ke pangkuan Islam.semoga si pukiayam ini akan kembali ke pangkal jalan hehehehe.

faizalheo said...

ye la aku sokong....artis ni banyak karenah, kalau tanya rukun Islam pun depa tak tahu...Rosnah ni nak kahwin pun nak berahsia...takut pecah rahsia kot membomohkan budak muda tu..kui kui kui

Yatt said...

Baru kelmarin aku nampak dia makan mee kicap & kuetiaw kari merdeka garden kat ipoh. Yg mana satu laki dia? Ada la dua org lelaki muda dgn dia masa tu...

Ayau said...

13 Nov 2009 di Majid al-Khairiah, Taman Sri Gombak.

THIS year or next year ...lol...memang this bitch almost jahanamkan my studio director job fuck this bitch kalau aku jumpa dia mmg aku sepak buah pinggang dia mmg puki nyer betina...tak sedar diri...neeway jangan harap belas kasihan dari aku memang rosnah mat aris pompuan sial...

monas2petronas said...

yg kawen tu anak perempuan dia,,tajul tu menantu dia...

monas2petronas said...

eh alamak,,sorry aku ingat penah baca gosip ni tp dia menafikan,,dan tak terbaca pengakuan imam yang menikahkan dia,,huhuhu sori2,,,

wrong info abang bimbo..wahahh

ayu said...

aku bru je tgk smlm muke die kuar kat amb0i3 kena laser ngn c mult jahanam azwan ali tu..mmg muke xtau malu la nenek tua xsdr diri ne..asyik nak marah2 jew ngn 0rg yg k0n0n ckp bukn2 psl dia pdhal mmg bet0l p0n kn..d hri jumaat yg mulia ne d0a2 la 0rg tua ne dpt petunjuk & hidayah utk sedar diri itu xlma lg nk msuk alam barzakh..amin...

saat omar said...

hahaha....

Anonymous said...

dia kawin n nak berahsia pun korg heran
bukan dia berzina
yg beranak beratus-ratus kat luar
anak lak laki mana entah, korang tak nak kutuk lak
pasal kes dulu tu... yg lepas jgn dikenang
sape korang nak cakap dia bukan islam?
korg dh pasti korang islam ke?
ada bukti korg masuk syurga?
tolonglah... dia nak berahsia ke, nak tipu ke... suka hati mak bapak dialah.
dia ada hak
dlm islam ada tulis ke rukun sah nikah, kena hebohkan kat satu dunia yg kita dh nikah?
ada?

ayau aka BEkMEnG said...

annoy :- penyokong pompuan gila...wahh bro ada gak org yang bersimpati ngan singa lapo nie..huhuhuhuh..cian..mmg jenis org tak life laa kot si annoy nie..kalau aku jumpa mungkin aku akan luku pala dier lol

Anonymous said...

kalau berkata seperti memihak kepada seseorang, maka akan dikatakan karatzzzz...
oh, pemikiran yang kolot
manusia buat silap
kita bukan sempurna sampai nak tunding2 kat orang lain, luku orang lain
erk... tolonglah menjadi dewasa
wartawan merungut rosnah tipu mereka
habis, kenapa pergi juga kejar cerita dia
dia bukannya artis popular
bukannya mawi, bukannya siti
lepas tu, bile dia ngaku cakap dia saja buat kontroversi bg naik nama dia
sape yg cipta?
sape yg suruh wartawan kejar dia?
tinggalkan sajelah dia kalau rasa dia menipu kamu

Hazrey said...

Alaa.. aku suka kat Rosnah Mat Aris ni. Dia kan best, tanpa dia sunyi dunia seni di Malaysia ni. Ayau, janganlah memarah kat sugar mummy I ni.

Ehh, kat mana makan mee rebus tulang sedap ahh?

Kan baik kita cerita pasal mee rebus dari orang yang tak ada kena mengena dalam hidup kita.. kan kan kan.. perut pun kenyang..

mizmaleya said...

cuma nak cakap

saya call dia tadi. dah berminggu call, tak angkat. tiba2 ada seorang wanita angkat.

dia tanya: siapa?
saya jawab: m***** dari k****.
wanita balas: oh rosnah tengah sembahyang.

dan talian dimatikan.

saya jeling jam, nasib baru pukul 3.30. so solat zohor agaknya.

tapi kemudian call balik, tak jawab.

saya rasa bangang.

Anonymous said...

perempuan ni pun ada keluarga jugak. dia bukan sebatang kara kat dunia ni. takkan keluarga dia tak rasa apa-apa bila kena sumpah seranah. bukan rezeki dia mungkin kurang bijak berkomunikasi.

saving silverman said...

FUCK OFF ROSNAH MAT ARIS...!!

DonCorleone said...

Untuk Menjawab Semua Komen: My view is simple. As how Khomeni keluar fatwa bunuh Salman, the same thing should be done! Simple. No one should EVER say bad things about our Prophet/Wives/Sahabat. Baik kau warak atau tidak, kau patut kena BUNUH!

Anon - Go F.U.C.K Y.O.U.R.S.E.L.F. I kill you myself!

Anonymous said...

FUCK OFF rosnah mat aris.
dah la suami, nama manja BLUE..

DAH MASUK 50+ perangai macam org muda.
Hello, this is Malaysia. Not Hollywood yeah.

Anonymous said...

eeee..teruknye all the u all said.hope u don't mean it.why so heat up? cool jela..ade byk lg isu yg lg penting drpd nk berbunuh-bunuh psl bende ni..please..

Anonymous said...

"Anon - Go F.U.C.K Y.O.U.R.S.E.L.F. I kill you myself!"
aku rasa merujuk kepada aku sahaja
walaupun ada 2 org anon yang lain (aku rujuk yg tidak memaki hamun RMA)
dan apabila don cakap BUNUH, salman dikira murtad
aku percaya hukum bunuh murtad bukan bunuh semata-mata, masih ada ruang 'peluang' dalam Islam.
aku belajar, islam membenarkan peluang untuk individu terbabit menyesali atas perbuatannya dan bukannya menghukum terus
utk kes dulu, dia dh menyesal (samaada ikhlas atau tidak, itu urusan allah, pada mata aku dia dh menyesal & tidak mengulangi lg kata menghina nabi), maka kenapa mahu membunuh?
seakan kamu mahu menunjukkan kamu cinta islam tapi kamu telah membunuh islam sendiri
membunuh imej islam di mata masyarakat.
ibarat islam bermaksud bunuh
salah sikit bunuh... sedangkan islam tidak meletakkan bunuh sewenang2nya.
bak kata anon (8:20 am), banyak lagi isu yang boleh dipanjang2kan dr nak berbunuh2
*aku punya cuma 1200 am, 0312 am sahaja
=)
anon yg lain aku tak tau sape... =)

Fad Ariffin said...

Pokok pangkalnya terletak pada hati dan panjang pendeknya akal / minda individu itu sendiri.. yang korang nak maki hamun RMA sampai macam nih sekali kenapa?

Memanglah RMA nih dah buat salah, dan memang layak utk dia dikutuk atas kesalahan2 dia tu... tapi bukan dengan cara maki-hamun mencarut2 "benda2" yang bukan2 yang sensitif, yang jugak ada pada mak2 korang, mak2 yang melahirkan korang...

DonCorleone said...

Fad - Sorry kalau kita orang cakap kasar tentang MAK lu ni. I stand by what I wrote.

DonCorleone said...

And Fad - No offence. Aku bukan nak buat kau marah. Maaf kalau entri aku ini buat kau sakit hati, tapi aku pun sakit hati jugak dengan keadaan yang aku utarakan. Anyway, tks atas teguran itu.

Fad Ariffin said...

Bang Don - not a bit... still keep on reading your entries.

Fad Ariffin said...

and Bang Don ~ as you always say.. keep it cool.

nani said...

thank u soooo much for this post. aku mmg dah lme nak luah ketidakpuasan hati aku ttg issue ni. mmg betul, hukuman yg RMA terima tak setimpal. media skrg ble artis wat slh, sng je, dgn modalkan air mata, sume ok. sbb tuh faizal tahir, beeing a guy and takleh nak nangis, die kne bambu teruk gle. teruk sgt ke bukak baju, which is not even his aurat, if nak dibandingkan dgn HINA isteri rasul? patutnye hari tu, hukum si RMA uruskan jenazah, dari mandi smp kapan for 3 months. barula sesuai dgn perkataan "mampos" yg die utarakan. bg die deal dgn org2 mampos. aku tak puas hati lelaki bukak baju kne lagi teruk. bodohhh..bodoohhhh sgttt. media skrg mmg bodoh, tnjk gmbr artis pki bikini comolot tepi pantai, konon marah, kuar je satu statemnt maaf, terus puja2 artis tuh, smp nikah pun wat live telecast oi! wtf?! tak ke in a way saying that, comolot dan maki bini nabi tu blh dimaafkan, tapi bukak baju atas pentass..gile tak blh terima. bambu die!die pki celak pun krng bambu cm sial. yg minah tua rmbt karat korang puja2 kate mama rock, cool and sporting. wtf wtf!!

btw abg don, im ur #1 follower of ur blog, keep it cool~. xoxo

ayau aka BEkMEnG said...
This comment has been removed by the author.