Jun 19, 2009

Aku rasa dunia hiburan boleh diselamatkan dengan journalist yang pakai trench leather coat masa buat reporting. Insya-Allah.

Astaga. Korang baca tak Berita Harian hari ini?

Perubahan besar dalam dunia kewartawan hiburan (broadcasting) sedang berlaku.

These journalists are going to be fucking awesome and change the journalism world and they have trench leather coat to make it happen.

Ini dia barisan journalist TV yang akan mengubah industri hiburan kita untuk menjadikannya lebih hebat dan penuh dengan kredibilti dan antara segmen yang bagus dari aspek ilmiahnya ialah segmen yang bernama S.A.M.A.N (Selesaikan Apa Masalah Artis Negara). Mereka barangkali mampu menyelesaikan banyak masalah artis negara kita dan tidak lama lagi aku rasa artis negara kita dah boleh laku di peringkat antarabangsa dan angkasa!


Let us embrace ourselves.

And hope for the best.

Insya-Allah.

Keep it cool.

16 comments:

Obefiend said...

HAHAHAHAH

pukes

tengok michelle je aku tak tahan nak muntah. tu ibu batu api malaya tu. sama je sengap macam Zubir.

i.am.belle said...

xD ngahahaha. you had me at 'trench coat'! kelakar haram gambar itu geng jaket kulit.


hmmmm kenapa Nas skrg bukan mcm Nas yg dulu hah. tsk tsk tsk

<< s| tED| >> said...

team melodi ke tu..? erhMMMm x heran lah.. dah semakin merapu.. masih terbayang2 terkedek2 michelle mengejar datuk yg cetuskan pergaduhan di set pengambaran melalui YouTube!!

nn said...

aisey. trenchcoat tengah sale ke sekarang? haha :D

i.am.belle said...

bila tgk sekali lagi dah nampak macam baju hujan je. huhuhu


p/s: tak sabar lah nak tgk melodi baru ni, LAGI MELETOP tuh kalah inspector gadjet... gagagagaga xD

azLina z. said...

pakai trench coat tgh2 musim panas ni. mmg bijak !

mizmaleya said...

nak tumpang gelak aja. kah kah kah kah.

Ajami Hashim said...

mcm the matrix siottt! ahahaha!

joegrimjow said...

klu semua ley pk camtu kan

Eisha said...

macam bagus je nk selesaikan masalah artis..mslh sendiri pon lum tentu ley selesai...poyosss

Rocky Dude said...

bini kau dulu kerja situ gak kan? naseb bek la dah berhenti!

Naz said...

Mengapa oh mengapa?????
Hahahahahhahahahah!

ateeka amer said...

banyak masalah ye artis mesia neh rupanya

Penchenta Dosa said...

naseb baik aku bukan artis..

ayau said...

well just a few...no worries no harm. you guys just admit it lah...melodi n you guys it is just like love and hate relationship..u hate us but you guys still watch us even if not on weekly basis but you guys still turn on the tube on sundays 12.30pm..just admit it..

anyway...just a bunch of hatred well it is cool for me coz we need ppl who hate us so that it shows people are concerned bout the programme itself.. :)


kalau org tak mengata bout the program then i will be worried...kalau org mengata nak muntah lah apa laa..it is good..but neeways for those who said we are out of line or what so ever pls feel free to come to tv3 and put it your resume n be part of the team since you guys said that you guys are good so i just wanna know how good you guys are.. :) cheerioooo

mariterjah said...

lagi bahan terjah http://romankodian.blogspot.com/2009/05/aku-bukan-hendak-mempromosikan-bahan.html

Jun 19, 2009

Aku rasa dunia hiburan boleh diselamatkan dengan journalist yang pakai trench leather coat masa buat reporting. Insya-Allah.

Astaga. Korang baca tak Berita Harian hari ini?

Perubahan besar dalam dunia kewartawan hiburan (broadcasting) sedang berlaku.

These journalists are going to be fucking awesome and change the journalism world and they have trench leather coat to make it happen.

Ini dia barisan journalist TV yang akan mengubah industri hiburan kita untuk menjadikannya lebih hebat dan penuh dengan kredibilti dan antara segmen yang bagus dari aspek ilmiahnya ialah segmen yang bernama S.A.M.A.N (Selesaikan Apa Masalah Artis Negara). Mereka barangkali mampu menyelesaikan banyak masalah artis negara kita dan tidak lama lagi aku rasa artis negara kita dah boleh laku di peringkat antarabangsa dan angkasa!


Let us embrace ourselves.

And hope for the best.

Insya-Allah.

Keep it cool.

16 comments:

Obefiend said...

HAHAHAHAH

pukes

tengok michelle je aku tak tahan nak muntah. tu ibu batu api malaya tu. sama je sengap macam Zubir.

i.am.belle said...

xD ngahahaha. you had me at 'trench coat'! kelakar haram gambar itu geng jaket kulit.


hmmmm kenapa Nas skrg bukan mcm Nas yg dulu hah. tsk tsk tsk

<< s| tED| >> said...

team melodi ke tu..? erhMMMm x heran lah.. dah semakin merapu.. masih terbayang2 terkedek2 michelle mengejar datuk yg cetuskan pergaduhan di set pengambaran melalui YouTube!!

nn said...

aisey. trenchcoat tengah sale ke sekarang? haha :D

i.am.belle said...

bila tgk sekali lagi dah nampak macam baju hujan je. huhuhu


p/s: tak sabar lah nak tgk melodi baru ni, LAGI MELETOP tuh kalah inspector gadjet... gagagagaga xD

azLina z. said...

pakai trench coat tgh2 musim panas ni. mmg bijak !

mizmaleya said...

nak tumpang gelak aja. kah kah kah kah.

Ajami Hashim said...

mcm the matrix siottt! ahahaha!

joegrimjow said...

klu semua ley pk camtu kan

Eisha said...

macam bagus je nk selesaikan masalah artis..mslh sendiri pon lum tentu ley selesai...poyosss

Rocky Dude said...

bini kau dulu kerja situ gak kan? naseb bek la dah berhenti!

Naz said...

Mengapa oh mengapa?????
Hahahahahhahahahah!

ateeka amer said...

banyak masalah ye artis mesia neh rupanya

Penchenta Dosa said...

naseb baik aku bukan artis..

ayau said...

well just a few...no worries no harm. you guys just admit it lah...melodi n you guys it is just like love and hate relationship..u hate us but you guys still watch us even if not on weekly basis but you guys still turn on the tube on sundays 12.30pm..just admit it..

anyway...just a bunch of hatred well it is cool for me coz we need ppl who hate us so that it shows people are concerned bout the programme itself.. :)


kalau org tak mengata bout the program then i will be worried...kalau org mengata nak muntah lah apa laa..it is good..but neeways for those who said we are out of line or what so ever pls feel free to come to tv3 and put it your resume n be part of the team since you guys said that you guys are good so i just wanna know how good you guys are.. :) cheerioooo

mariterjah said...

lagi bahan terjah http://romankodian.blogspot.com/2009/05/aku-bukan-hendak-mempromosikan-bahan.html