Jun 1, 2009

Aku bantah konsert Negro Haram Akon atau nama yang aku kasi dia AKON-EK!

One might think he is Akon-ic.

One might think he is great rapper and all.

Marctensia (the company that brought you Jason Mraz) proudly presents this bastard in a concert at Sunway soon.

He might have all those accomplishments, i.e No 1 and No 2 spots on Billboard Hot 100, biggest jump in Billboard history with Smack That etc etc.

But he is still a motherfucker!

Aku tahu ramai yang suka dia ni. Fuck, my 14 year old anak buah di Kampar, Perak pun suka gila kat lagu-lagu dia.

Aku tak boleh nak terima sangat sebab aku fikir what he sings is NOT music, performance dia on stage pun bukan sebuah performance tetapi a big fucking JOKE he is.

You wanna see your fucking AKON-ic?

Mom and dad...would you let your sweet children watch this motherfucker?

Watch below:


Dengan penuh selamba saja negro pukimak ini angkat dan buang budak yang ada kat konsert dia. Tapi budak yang kena buang ni pun macam gampang jugak lah kan. Siapa suruh kau naik stage tu bodoh!



Sekarang ni tengok sundal-sundal yang menonton konsert Akon dan kemudian membenarkan Akon-ek ni buat diorang macam real punya sundal.



Akon-ek ni tengah buat aksi seksual yang busuk sangat on stage dengan budak yang berusia 14 tahun ketika itu. Memang betul si Akon-ek ni memang busuk orangnya tetapi budak yang biarkan dirinya "dimain" atas stage tu pun sama busuk dan mak ayah yang benarkan anak-anak perempuan diorang diperlakukan begitu di atas stage 1,000 kali busuk.





Dan di sini si Akon-ek ni siap tumbuk seorang peminat perempuan yang dapat naik pentas dengannya. Si peminat perempuan ni pun bangsa tak sekolah agaknya sampai siap nak peluk negro haram ni.

I hope by this time, you can understand my hatred towards this motherfucker and this is as clear as I can get about why I'm against his concert in Malaysia.

Biarlah macam mana banyak pun "AMARAN" pihak berkuasa kita, negro-negro haramjadah macam ni bangsa tak makan amaran.

Tengok sahaja Negro yang beraksi di Sunburst itu hari...buat palat pun masih "dilepaskan"!

Our local music industry is getting really really sad but these promoters keeps bringing in motherfucker like this motherfucking Akon-ek!

Bila ada pun local company macam Celcom sponsors band macam Search, diorang cannibal habih band tu sampai tak sudah-sudah aku dengar Amy Search sebut: "Berbaloi-baloi".

Hmmm....entahlah.

Wahai Datuk Seri Utama Rais Yatim....are your eyes open to see all this?

Well, do something please.

Dan kita...KEEP IT COOL...tengok apa jadi.

36 comments:

ayobkelubi said...

serius gyle beruk si akon nie...macam bagus jek.

damn the promoters!.

never like akon too.

an2blur said...

Smack that all on the floor
Smack that give me some more
Smack that 'till you get sore
Smack that oooooo

smack that pale hotak dia.
haha.

biase la promoter nak income banyak, diorg pedulik apa dgn perangai2 x senonoh artis luar ni.
asalkan duit masyuk.

tak faham dgn org sekarang.
mmg duit tu penting, tapi generasi akan datang lagi penting.

nanti i nak suruh Rais Yatim bace blog u.
dan BPR sekali.
ahaks.

cik selmah said...

kesian Amy Search.
bape kali take lah gamaknye die kene sebut 'berbaloi-baloi' tu ek.
dhla aku aseq tergelak je tiap kali tgk iklan tu. haha!

baru td aku tgk kat paper state Akon-ic, pastu aku tgk blog ko state Akon-ek pulak. gile guling2 aku gelak seh. lol!

Obefiend said...

thing is it must come from a non islamci NGO. ask WOA to bantah his concert

kalau melayu islam bantah sure tak lepas. kata kita racist atau extremus

bro Don

use the contact within the women and children NGO la. they seem to carry more weight than any islamic body

i hate this guy coz he is just a post millenium version of R Kelly. sex song and nothing else.

p/s: masih bingung kenapa radiohead masih tidak ke tanah melayu! BAH!

Miss Taeyong said...

i heard, dia dah knockep up few girls masa tour. just imagine ada plak pompuan kat sini yg nak kat dia n got knocked up. soon lps ni ada plak si akon-ek kecik2. lol...

boleh jd ur greatest nitemare la!

i.am.belle said...

ohohoho baca tajuk entri je aku dah gelak dah xD

sedap pulak nama baru dia tu AKON-EK. xD miahahaha

belle memang tak suka anakharam tu. kalau muzik video mesti ada pompuan gedik-gedik mcm whore. lirik dan muzik mcm tu tak kreatif pun. tak faham apsal pompuan syiok dgn dia.

eddie dewanaga said...

yg heran tu perempuan2 tu jenis tak sedar diri, cuma jadik objek sex negro2 laknat tu je...

*pil.tahan.sakit* said...

huhu this niggers ni da mcm orang minyak je aku tgk.. :P

The Exquisite Instigator said...

I like this guy. But then, tkjot dow tgk post ko nie. Siyesly? Bengong seyh~

joegrimjow said...

badan dia mantap
sikap die haremmm

Naz said...

Yang buat konsert pun semacam, yang pergi tengok konsert pun semacam. Kesian mak bapak budak budak ni :(

topet said...

sebab tu aku rasa lebih sesuai bawak masuk Iron Maiden dari bawak masuk negro nih...

DonCorleone said...

Ayobkelubi - Memang benar anak Negro ni macam monkey! Dan aku tak pernah suka monyet hitam berbadan manusia ni!

an2blur - Mana orang (terutama mereka dalam bisnes) fikir tentang generasi masa depan sebab bagi diorang ni its all about monetizing from the generation now. Tapi biarpun kita agak OKAY dengan stail bangsat itu, kalau boleh memilih lah sikit ye tak?

cikselmah - Aku rasa Amy Search mesti termimpi-mimpi sebut "berbaloi-baloi" dalam tidurnya dan aku harap ia berbaloilah untuk band rock yang kelaz tu yek.

Obefiend - I agree that tentangan yang datang daripada "pasukan Islam" di negara kita selalu saja tak diindahkan oleh anybody. Tentangan kena datang dari pihak yang kau sebut tadi. And yes, why the fuck that Yorke masih tak sampai2 di Malaysia ni kan? Sebab mata dia sepet sebelah ke? Hahahahah

Miss Taeyong - Sekarang ni pun si Negro Akon-ek ni dah jadi nightmare kat aku dah sebab aku menyampah sangat kat dia.

Belle - Pompuan gedik kat sini pun banyak gila okay sebab masa aku nonton Negro-Negro kat Sunburst pun, banyak pompuan gedik yang terkinja-kinja kat pentas.

Eddie Dewanga - Pompuan macam whore tu memang banyak sebab harga diri murah2 aje kot...kira kati aje diorang ni.

Piltahansakit - Kalau Akon-ek ni lalu kat pekan kampung aku, mesti ramai ingat dia dari estet mana ntah!

The Exquisite Instigator - Frankly my friend, nothing about him that we should like!

joegrimjow - Badan mantap? hahaha....ye lah kot.

Naz - Ntah2 mak bapak pun layan Negro Beruk ni. Hahahah

Topet - Aku sokong bawak Iron Maiden. Teringin jugak aku nonton live Bruce Dickinson and Dave Murray!

msYuz said...

teringin nak baca ulasan-ulasan camni dalam suratkhabar 'kita'.

sunburst punya hal pun cakap berlapik-lapik, jaga poket orang je.

tak pernah teringin nak minat Akon-ek (hahah) ni. after your write-up, lagilahhh. kirim salam!

Your Average Mat said...

dia mmg pelik skit akon ni. dia gangsta. gangsta menari2 atas pentas. wakaka..

gangsta tahap backstreet boyz dan nsync.

Si Pekik A.K.A Si Pekak said...

Ahh... tu bukan aksi rogol..
biase jekk..apa yg melatah?
rogol senyap2 lagi bahaya. Duh

Sokat said...

xpe2 nnt die bwat sme mende tu kat msia (pukol org, on stage sex scene, etc) die bwat la lagu ...

Akon - Blame On Me ft. Faizal Tahir (part ii)

p/s: Faizal Thair jgn marah ya! gurau aja! u rock hahha

i.am.belle said...

broDonC,
lagi nak komen nih.
belle tgk video 'Akon humping on that 14yrs old girl'. oh so SICKENING rasa mcm nak menangis je kalu itu adik sendiri. mahu aku terajang budak pompuan tu.

cubalah bygkan kalau anak kita sendiri biar diri kena gomol dgn jantan mcm tu. tak sanggup kan tgk. jijik dan keji.

Roo said...

lahanat betul si negro idung kemek ni. haih

Obefiend said...

fezal tahir tunjuk pusat kena hantam

indo tunjuk pusat takpe

hrithik rosyan strip tease takpe

perogol afrika still pending court case bole dapat visa ye?

nice.. nice

Hazrey said...

Bro, cool lah. Biarlah depa datang. What is the big issue here? Pussycat dolly big boobs pun pernah datang and were against the culture pun boleh lulus, inikan pulak this fucker.

For the fact is, biarlah dia datang and perform here sebab kementerian akan berikan satu statement standard:

"Artis ini telah memberikan jaminan akan menghormati budaya kita," kata pak menteri ketika ditanya mengenai persembahan artis barat itu.

Dulu kau ingat Red Hot Chilli Pepper ketika buat video conference depa pi tunjuk batang dia kat media kita? Hahahahah.. best kan..

Dan artis dari baratlah yang menjadi idaman kita, yang menjadi mimpi kita. Kira macam wishlist kitalah.

Kalau tak lulus nanti, BN tak dapat undi, trust me. So, shut the fuck up and let this fucker performs here. Betul tak? Hahaha..

ayau said...

kena ni DOn...kenapa..kenapa ..kita sama saja wave ...kita nie hehehehe
aku pun mmg benci pukimak ni...rogol budak underage...perangai mcm beruk mat yeh

already contact Datuk Rais for interview and bringing this matters to him....and I hope the organizer bankrupt and the will put reward for my head heheheheh coz the concert will be canceled... hahahhaha...i like well at least itu jer yang aku mampu buat pada masyarakat kita...

setuju tak bro

Rika Hasriana said...

akon ni muslim kan?

Topet said...

to bro Don C - sila bawak usul ke kabinet benarkan Iron Maiden buat konsert kat Malaysia...aku dengki kat org India sebab Maiden dah buat konsert kat Mumbai..KL bila lagi..UP THE IRONS!!

k1m1_KaeMoS said...

mak aih
ilang akal betul la bro aksi dia
padanla bro marah gila
tapi yg kena pun suka je
bangsat abih
memalukan kaum jek
[tolak tepi la melayu ke bukan, islam ke bukan kan...]
bangsat abih la gaya dia
cam tak salah je
sume nak ditarahnya
takkan la naik syeh je manjang?
sampai tengah nyanyi pun bleh plak wat gaya tu?

anjing betul la si akon-ek tu, [buat gaya main] dpan orang pun takde hal

aku memang tak penah minat mamat neh... da la lagu sume bodo je... pastu video lak haram habis... tak habis2 dgn slut & lirik lagu nak main je...

azah hj zainal said...

sgt2 lr bodoh if bdk itam tu still dpt wat cncert..

s a r a h . a b d u l l a h said...

aish,
entry anda anda unsur2 18SX tuh.
Bahaya wey. Takut ada yang teransang.
Tettt..

Tapi entry anda memang layannn..
Tahap tersedak jugaklah saya mengeja perkataan2 ganas lagi bersepai tuh.

Anonymous said...

ntah...

motif ban pussycat doll daripada akon?

suka bebenor orang kat atas dengan akon ni ek...opsss hehe

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™

ayau said...

Bro wish me luck ..am interviewing rais Yatim this evening hehehehhehe

elsa said...

that wasnt cool. Akon's music is awesome. Yes, he set a bad example, but sape suruh look up for him as an example. They r not better than us. They're just human. His music is good! That's that. N he's a muslim, mayb he doesnt act like one but the cmnt on negro is very innapropriate. Yes, he's black but he doesn't act the way he act becoz he's black. It's unfair to the nice black ppl.

DonCorleone said...

Elsa - You are entitle for your opinion. Whether or not his music is good is another of your opinion. some might think not and they are entitle for that too. Whether or not he is a Muslim is not relevant. His actions are. His words in his music are. Generalizing the blacks / negro or whatever you wanna say to me is justified after watching those videos. Aren't you offended with those acts? But then, you are entitle for your opinion. Tks

nia said...

gila la mamat akon tu...kesian bdak tu....klu dah gila seks sgt pon x yah kot nk wat cam tu...tu la perangai org2 negro x sedar diri..sekali pandang mmg cam org minyak...

elsa said...

Okay, I'm so sorry for not watching those videos. That guy, akon is sick! Now I know what you mean. Although, I do not agree that ALL african-americans act like that. Some are nice.

ayau said...

f**k that old man played safe..if i keluarkan statement dia...it will make him look stupidos...n wa lak yang kena nanti..sheeshhh....

neeway elsa..nigger is bad.they are bunch of bad ppl thaht god mistakenly created them..NIGGER f**K OFF....

if u hate me just gunned me down

Mo. said...

I fucking agree with u bro.

he's a fucking joke.

Jun 1, 2009

Aku bantah konsert Negro Haram Akon atau nama yang aku kasi dia AKON-EK!

One might think he is Akon-ic.

One might think he is great rapper and all.

Marctensia (the company that brought you Jason Mraz) proudly presents this bastard in a concert at Sunway soon.

He might have all those accomplishments, i.e No 1 and No 2 spots on Billboard Hot 100, biggest jump in Billboard history with Smack That etc etc.

But he is still a motherfucker!

Aku tahu ramai yang suka dia ni. Fuck, my 14 year old anak buah di Kampar, Perak pun suka gila kat lagu-lagu dia.

Aku tak boleh nak terima sangat sebab aku fikir what he sings is NOT music, performance dia on stage pun bukan sebuah performance tetapi a big fucking JOKE he is.

You wanna see your fucking AKON-ic?

Mom and dad...would you let your sweet children watch this motherfucker?

Watch below:


Dengan penuh selamba saja negro pukimak ini angkat dan buang budak yang ada kat konsert dia. Tapi budak yang kena buang ni pun macam gampang jugak lah kan. Siapa suruh kau naik stage tu bodoh!



Sekarang ni tengok sundal-sundal yang menonton konsert Akon dan kemudian membenarkan Akon-ek ni buat diorang macam real punya sundal.



Akon-ek ni tengah buat aksi seksual yang busuk sangat on stage dengan budak yang berusia 14 tahun ketika itu. Memang betul si Akon-ek ni memang busuk orangnya tetapi budak yang biarkan dirinya "dimain" atas stage tu pun sama busuk dan mak ayah yang benarkan anak-anak perempuan diorang diperlakukan begitu di atas stage 1,000 kali busuk.





Dan di sini si Akon-ek ni siap tumbuk seorang peminat perempuan yang dapat naik pentas dengannya. Si peminat perempuan ni pun bangsa tak sekolah agaknya sampai siap nak peluk negro haram ni.

I hope by this time, you can understand my hatred towards this motherfucker and this is as clear as I can get about why I'm against his concert in Malaysia.

Biarlah macam mana banyak pun "AMARAN" pihak berkuasa kita, negro-negro haramjadah macam ni bangsa tak makan amaran.

Tengok sahaja Negro yang beraksi di Sunburst itu hari...buat palat pun masih "dilepaskan"!

Our local music industry is getting really really sad but these promoters keeps bringing in motherfucker like this motherfucking Akon-ek!

Bila ada pun local company macam Celcom sponsors band macam Search, diorang cannibal habih band tu sampai tak sudah-sudah aku dengar Amy Search sebut: "Berbaloi-baloi".

Hmmm....entahlah.

Wahai Datuk Seri Utama Rais Yatim....are your eyes open to see all this?

Well, do something please.

Dan kita...KEEP IT COOL...tengok apa jadi.

36 comments:

ayobkelubi said...

serius gyle beruk si akon nie...macam bagus jek.

damn the promoters!.

never like akon too.

an2blur said...

Smack that all on the floor
Smack that give me some more
Smack that 'till you get sore
Smack that oooooo

smack that pale hotak dia.
haha.

biase la promoter nak income banyak, diorg pedulik apa dgn perangai2 x senonoh artis luar ni.
asalkan duit masyuk.

tak faham dgn org sekarang.
mmg duit tu penting, tapi generasi akan datang lagi penting.

nanti i nak suruh Rais Yatim bace blog u.
dan BPR sekali.
ahaks.

cik selmah said...

kesian Amy Search.
bape kali take lah gamaknye die kene sebut 'berbaloi-baloi' tu ek.
dhla aku aseq tergelak je tiap kali tgk iklan tu. haha!

baru td aku tgk kat paper state Akon-ic, pastu aku tgk blog ko state Akon-ek pulak. gile guling2 aku gelak seh. lol!

Obefiend said...

thing is it must come from a non islamci NGO. ask WOA to bantah his concert

kalau melayu islam bantah sure tak lepas. kata kita racist atau extremus

bro Don

use the contact within the women and children NGO la. they seem to carry more weight than any islamic body

i hate this guy coz he is just a post millenium version of R Kelly. sex song and nothing else.

p/s: masih bingung kenapa radiohead masih tidak ke tanah melayu! BAH!

Miss Taeyong said...

i heard, dia dah knockep up few girls masa tour. just imagine ada plak pompuan kat sini yg nak kat dia n got knocked up. soon lps ni ada plak si akon-ek kecik2. lol...

boleh jd ur greatest nitemare la!

i.am.belle said...

ohohoho baca tajuk entri je aku dah gelak dah xD

sedap pulak nama baru dia tu AKON-EK. xD miahahaha

belle memang tak suka anakharam tu. kalau muzik video mesti ada pompuan gedik-gedik mcm whore. lirik dan muzik mcm tu tak kreatif pun. tak faham apsal pompuan syiok dgn dia.

eddie dewanaga said...

yg heran tu perempuan2 tu jenis tak sedar diri, cuma jadik objek sex negro2 laknat tu je...

*pil.tahan.sakit* said...

huhu this niggers ni da mcm orang minyak je aku tgk.. :P

The Exquisite Instigator said...

I like this guy. But then, tkjot dow tgk post ko nie. Siyesly? Bengong seyh~

joegrimjow said...

badan dia mantap
sikap die haremmm

Naz said...

Yang buat konsert pun semacam, yang pergi tengok konsert pun semacam. Kesian mak bapak budak budak ni :(

topet said...

sebab tu aku rasa lebih sesuai bawak masuk Iron Maiden dari bawak masuk negro nih...

DonCorleone said...

Ayobkelubi - Memang benar anak Negro ni macam monkey! Dan aku tak pernah suka monyet hitam berbadan manusia ni!

an2blur - Mana orang (terutama mereka dalam bisnes) fikir tentang generasi masa depan sebab bagi diorang ni its all about monetizing from the generation now. Tapi biarpun kita agak OKAY dengan stail bangsat itu, kalau boleh memilih lah sikit ye tak?

cikselmah - Aku rasa Amy Search mesti termimpi-mimpi sebut "berbaloi-baloi" dalam tidurnya dan aku harap ia berbaloilah untuk band rock yang kelaz tu yek.

Obefiend - I agree that tentangan yang datang daripada "pasukan Islam" di negara kita selalu saja tak diindahkan oleh anybody. Tentangan kena datang dari pihak yang kau sebut tadi. And yes, why the fuck that Yorke masih tak sampai2 di Malaysia ni kan? Sebab mata dia sepet sebelah ke? Hahahahah

Miss Taeyong - Sekarang ni pun si Negro Akon-ek ni dah jadi nightmare kat aku dah sebab aku menyampah sangat kat dia.

Belle - Pompuan gedik kat sini pun banyak gila okay sebab masa aku nonton Negro-Negro kat Sunburst pun, banyak pompuan gedik yang terkinja-kinja kat pentas.

Eddie Dewanga - Pompuan macam whore tu memang banyak sebab harga diri murah2 aje kot...kira kati aje diorang ni.

Piltahansakit - Kalau Akon-ek ni lalu kat pekan kampung aku, mesti ramai ingat dia dari estet mana ntah!

The Exquisite Instigator - Frankly my friend, nothing about him that we should like!

joegrimjow - Badan mantap? hahaha....ye lah kot.

Naz - Ntah2 mak bapak pun layan Negro Beruk ni. Hahahah

Topet - Aku sokong bawak Iron Maiden. Teringin jugak aku nonton live Bruce Dickinson and Dave Murray!

msYuz said...

teringin nak baca ulasan-ulasan camni dalam suratkhabar 'kita'.

sunburst punya hal pun cakap berlapik-lapik, jaga poket orang je.

tak pernah teringin nak minat Akon-ek (hahah) ni. after your write-up, lagilahhh. kirim salam!

Your Average Mat said...

dia mmg pelik skit akon ni. dia gangsta. gangsta menari2 atas pentas. wakaka..

gangsta tahap backstreet boyz dan nsync.

Si Pekik A.K.A Si Pekak said...

Ahh... tu bukan aksi rogol..
biase jekk..apa yg melatah?
rogol senyap2 lagi bahaya. Duh

Sokat said...

xpe2 nnt die bwat sme mende tu kat msia (pukol org, on stage sex scene, etc) die bwat la lagu ...

Akon - Blame On Me ft. Faizal Tahir (part ii)

p/s: Faizal Thair jgn marah ya! gurau aja! u rock hahha

i.am.belle said...

broDonC,
lagi nak komen nih.
belle tgk video 'Akon humping on that 14yrs old girl'. oh so SICKENING rasa mcm nak menangis je kalu itu adik sendiri. mahu aku terajang budak pompuan tu.

cubalah bygkan kalau anak kita sendiri biar diri kena gomol dgn jantan mcm tu. tak sanggup kan tgk. jijik dan keji.

Roo said...

lahanat betul si negro idung kemek ni. haih

Obefiend said...

fezal tahir tunjuk pusat kena hantam

indo tunjuk pusat takpe

hrithik rosyan strip tease takpe

perogol afrika still pending court case bole dapat visa ye?

nice.. nice

Hazrey said...

Bro, cool lah. Biarlah depa datang. What is the big issue here? Pussycat dolly big boobs pun pernah datang and were against the culture pun boleh lulus, inikan pulak this fucker.

For the fact is, biarlah dia datang and perform here sebab kementerian akan berikan satu statement standard:

"Artis ini telah memberikan jaminan akan menghormati budaya kita," kata pak menteri ketika ditanya mengenai persembahan artis barat itu.

Dulu kau ingat Red Hot Chilli Pepper ketika buat video conference depa pi tunjuk batang dia kat media kita? Hahahahah.. best kan..

Dan artis dari baratlah yang menjadi idaman kita, yang menjadi mimpi kita. Kira macam wishlist kitalah.

Kalau tak lulus nanti, BN tak dapat undi, trust me. So, shut the fuck up and let this fucker performs here. Betul tak? Hahaha..

ayau said...

kena ni DOn...kenapa..kenapa ..kita sama saja wave ...kita nie hehehehe
aku pun mmg benci pukimak ni...rogol budak underage...perangai mcm beruk mat yeh

already contact Datuk Rais for interview and bringing this matters to him....and I hope the organizer bankrupt and the will put reward for my head heheheheh coz the concert will be canceled... hahahhaha...i like well at least itu jer yang aku mampu buat pada masyarakat kita...

setuju tak bro

Rika Hasriana said...

akon ni muslim kan?

Topet said...

to bro Don C - sila bawak usul ke kabinet benarkan Iron Maiden buat konsert kat Malaysia...aku dengki kat org India sebab Maiden dah buat konsert kat Mumbai..KL bila lagi..UP THE IRONS!!

k1m1_KaeMoS said...

mak aih
ilang akal betul la bro aksi dia
padanla bro marah gila
tapi yg kena pun suka je
bangsat abih
memalukan kaum jek
[tolak tepi la melayu ke bukan, islam ke bukan kan...]
bangsat abih la gaya dia
cam tak salah je
sume nak ditarahnya
takkan la naik syeh je manjang?
sampai tengah nyanyi pun bleh plak wat gaya tu?

anjing betul la si akon-ek tu, [buat gaya main] dpan orang pun takde hal

aku memang tak penah minat mamat neh... da la lagu sume bodo je... pastu video lak haram habis... tak habis2 dgn slut & lirik lagu nak main je...

azah hj zainal said...

sgt2 lr bodoh if bdk itam tu still dpt wat cncert..

s a r a h . a b d u l l a h said...

aish,
entry anda anda unsur2 18SX tuh.
Bahaya wey. Takut ada yang teransang.
Tettt..

Tapi entry anda memang layannn..
Tahap tersedak jugaklah saya mengeja perkataan2 ganas lagi bersepai tuh.

Anonymous said...

ntah...

motif ban pussycat doll daripada akon?

suka bebenor orang kat atas dengan akon ni ek...opsss hehe

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™

ayau said...

Bro wish me luck ..am interviewing rais Yatim this evening hehehehhehe

elsa said...

that wasnt cool. Akon's music is awesome. Yes, he set a bad example, but sape suruh look up for him as an example. They r not better than us. They're just human. His music is good! That's that. N he's a muslim, mayb he doesnt act like one but the cmnt on negro is very innapropriate. Yes, he's black but he doesn't act the way he act becoz he's black. It's unfair to the nice black ppl.

DonCorleone said...

Elsa - You are entitle for your opinion. Whether or not his music is good is another of your opinion. some might think not and they are entitle for that too. Whether or not he is a Muslim is not relevant. His actions are. His words in his music are. Generalizing the blacks / negro or whatever you wanna say to me is justified after watching those videos. Aren't you offended with those acts? But then, you are entitle for your opinion. Tks

nia said...

gila la mamat akon tu...kesian bdak tu....klu dah gila seks sgt pon x yah kot nk wat cam tu...tu la perangai org2 negro x sedar diri..sekali pandang mmg cam org minyak...

elsa said...

Okay, I'm so sorry for not watching those videos. That guy, akon is sick! Now I know what you mean. Although, I do not agree that ALL african-americans act like that. Some are nice.

ayau said...

f**k that old man played safe..if i keluarkan statement dia...it will make him look stupidos...n wa lak yang kena nanti..sheeshhh....

neeway elsa..nigger is bad.they are bunch of bad ppl thaht god mistakenly created them..NIGGER f**K OFF....

if u hate me just gunned me down

Mo. said...

I fucking agree with u bro.

he's a fucking joke.