Jun 11, 2009

Aku nak ke Dungun ni

This is my 1st attempt on mobile blogging.



Aku nak ke Dungun, Terengganu kejap lagi untuk Gempak Desa Astro tapi kita orang akan bermalam di Hyatt Kuantan dulu.



Esok aku dan boss akan memandu pi Dungun.



Kalau ada kesempatan best gak if we could go to Kelantan. Tak tau lah sama ada suasana Kelantan okay ke tidak sebab khabarnya Tuan Guru tengah marah kat Pas!



Keep It Cool Tok!



Sent via BlackBerry from Maxis

5 comments:

bunga cinta lestari said...

bestnyerrr...bakpe x maghi awal kit..bule gok sy joint...anyway welcome to dungunnnngg...

Marzuki Jalil said...

aku duk dungun tapi xtau pun ttg Gempak Desa Astro

Syahidah Ismail said...

bro.. aku suka baca blog kau..
banyak ilmu aku dpt.. u should try jd lecturer utk bdk2 media la.. so then in future xde la wrtawan hburan yg pelik2.. huhuhu

kau mmg cool!

Sir Pök Déng said...

Selamat Datang Ke Dungung. :)

ayau said...

Apa apa pun bro stokin kaler kaler lu tetap menjadi pujaan hati ku..haahahahahah

Jun 11, 2009

Aku nak ke Dungun ni

This is my 1st attempt on mobile blogging.



Aku nak ke Dungun, Terengganu kejap lagi untuk Gempak Desa Astro tapi kita orang akan bermalam di Hyatt Kuantan dulu.



Esok aku dan boss akan memandu pi Dungun.



Kalau ada kesempatan best gak if we could go to Kelantan. Tak tau lah sama ada suasana Kelantan okay ke tidak sebab khabarnya Tuan Guru tengah marah kat Pas!



Keep It Cool Tok!



Sent via BlackBerry from Maxis

5 comments:

bunga cinta lestari said...

bestnyerrr...bakpe x maghi awal kit..bule gok sy joint...anyway welcome to dungunnnngg...

Marzuki Jalil said...

aku duk dungun tapi xtau pun ttg Gempak Desa Astro

Syahidah Ismail said...

bro.. aku suka baca blog kau..
banyak ilmu aku dpt.. u should try jd lecturer utk bdk2 media la.. so then in future xde la wrtawan hburan yg pelik2.. huhuhu

kau mmg cool!

Sir Pök Déng said...

Selamat Datang Ke Dungung. :)

ayau said...

Apa apa pun bro stokin kaler kaler lu tetap menjadi pujaan hati ku..haahahahahah