May 16, 2009

Aku balik rumah jam 2am selepas layan Final Concert AF7 tadi. Selsema pulak tu. Bloody hell!


It's 2.42am.

Aku baru balik dari Stadium Putra Bukit Jalil, baru sudah menonton Final Concert AF7.

I wanna do a proper review but I am too tired and having the flu.

Anyway, review can wait tomorrow lah kot.

Yang pasti I met a lot of old friends tadi kat stadium.

Asampedas yang dah bertahun aku tak jumpa pun aku jumpa tadi.

Congratulations to the winner and to the people that voted for him...I guess.

Soal rumah siap pahat bunyi memang ada...ramai sekali yang aku sembang di Post Party tadi yang suarakan pendapat masing-masing, but the masses dah buat keputusan nak kasi Hafiz tu sebijik Honda Accord, tiket ke New York
(seriously...a fuckin Honda and New York man!!!)


Okay...okay....esok ajelah reviewnya okay.

KEEP IT COOL

3 comments:

joegrimjow said...

ku pon nak klu camtuuu

i.am.belle said...

broDonC,

better check selesema itu. dah ada kes kat malaysia ni, selesema babi sudah menyerang malaysia oh oh *O*


p/s: mesti jangkit dari ur 'shoeshine' xD

Obefiend said...

sokay meng. waiting ofr a rant filled entry later

thank god that korean wannabe didnt win it. kalau menang mmg atrocious la. dapat no 2 pun dah atrocious actually. dah keluar dah le! kekek

May 16, 2009

Aku balik rumah jam 2am selepas layan Final Concert AF7 tadi. Selsema pulak tu. Bloody hell!


It's 2.42am.

Aku baru balik dari Stadium Putra Bukit Jalil, baru sudah menonton Final Concert AF7.

I wanna do a proper review but I am too tired and having the flu.

Anyway, review can wait tomorrow lah kot.

Yang pasti I met a lot of old friends tadi kat stadium.

Asampedas yang dah bertahun aku tak jumpa pun aku jumpa tadi.

Congratulations to the winner and to the people that voted for him...I guess.

Soal rumah siap pahat bunyi memang ada...ramai sekali yang aku sembang di Post Party tadi yang suarakan pendapat masing-masing, but the masses dah buat keputusan nak kasi Hafiz tu sebijik Honda Accord, tiket ke New York
(seriously...a fuckin Honda and New York man!!!)


Okay...okay....esok ajelah reviewnya okay.

KEEP IT COOL

3 comments:

joegrimjow said...

ku pon nak klu camtuuu

i.am.belle said...

broDonC,

better check selesema itu. dah ada kes kat malaysia ni, selesema babi sudah menyerang malaysia oh oh *O*


p/s: mesti jangkit dari ur 'shoeshine' xD

Obefiend said...

sokay meng. waiting ofr a rant filled entry later

thank god that korean wannabe didnt win it. kalau menang mmg atrocious la. dapat no 2 pun dah atrocious actually. dah keluar dah le! kekek