Mar 30, 2009

CPR? CPR my arse you fuckin idiot!

Just got this from Oh Bulan.

As you can see below.

What fucking CPR? (look at the victim's left hand).

CPR is needed when mangsa tak sedarkan diri kan?

What the fuck? Are we stupid? Why are we being patronize?

Cilakak punya bodoh lah kalau ini dikatakan CPR. Just admit HORNY aje lah! Fuck!

Enuf of this fucking bullshit lah!

Sampai bila lah industri hiburan Malaysia ni nak dipandang serius kalau isu bangsat macam ni masih berleluasa?

Fuck off!

Huh!

Keep it cool! or Whatever!

22 comments:

Obefiend said...

this CPR gaya Lorong Haji Taib con

if you go there every night you can see this special CPR perfomed with gusto in every hotel murahan!

HA HA

i also heard there is another version of CPR where the head moved down about 5 inches below the navel

this CPR will help revises kesengalan lutut

HA HA HA

Hazrey said...

Hahahah CELAKA effi. Hahahaha.. Tapi memang betul, saw Melodi yesterday. Hahahaha.. nilah gambornya yek? Hahahah.. The left hand is pulling the head down. Yeah, macam kita buat CPR macam obefiend kata tu. Hahahah, except different position. it could be done 69 times, if you know what I mean.

Industri hiburan memang camtu. That is why I am staying away from there. Dangerous to my health and to my children.

PuakaDariPatpong said...

OMG!!!! cpr macam ni ke? aku tak tau plak. dulu mase mude mudi belaja zaman bulan sabit merah lain je rasenye.

JohnJenin said...

Patut hentak ja CPU kat kepala pengarah dengan pelakon cerita nih.

CPR amenda tangan orang yang pengsan tu siap bleh rangkul leher. Muahaha

WaNz said...

iwas thinking d same too.... sempat pulak paut kepala org nak do CPR on u...mmmm.... tak jaga conty kaa?? hahahahahaha

Poyo said...

Well done..
CPR cara gini silap-silap
boleh bikin anak ni..
Hehehe (^_^)

Ayyman Rahim said...

Maybe bunya lame, tapi gambar siapa ni? Serious tak tahu.

Lily Cartina said...

jap jap...i'm blur..gamba ni dari mane? ape cite dye sbenanye?
and yeah, mmg that pic tak nmpak mcm cpr pon.

Penchenta Dosa said...

hahaha.. boys day out!!

i.am.belle said...

muahahahahaha

CPR jadah hapernya. tu yg malas nak tgk tu. craps craps and more craps

LiLacFlA said...

kalau ceggini cpr.. ahahahahahahahaaaa

gman said...

la CPR ke? kalau ko tak cakap tu CPR, sumpah aku ingat opening scene mana2 Malay's porn.

bangang betul...CPR jadah dia.buat malu je ah!

1412 said...

mungkin paru-paru dia tak cukup kembang. tu yang tarik kepala nak suruh inflate kan :p

AeRiN cRyBaBy said...

bro,oh bulan nie bukan nyer ditulis oleh wartawan yg menguasai bangsar tu ker???

AeRiN cRyBaBy said...

sebabtu dia hentam fasha sandha kaw kaw nyer kat situ.....hehehehe...cara dia pengsan dlm gambar tu ,macam nak aku hempuk jer anu dier.... ;-p

Fynn Jamal said...

observe the vic's hand.
that is totally third base.

raba2 uyeh.

DonCorleone said...

To all commentors - Status industri hiburan kita bukan sahaja terletak kepada profesionalisme dalam laporan berita hiburan, tetapi subjek yang jadi bahan laporan juga harus ada visi untuk menaikkan taraf industri hiburan itu sendiri. Aku setuju bahawasanya media memainkan peranan lebih kritikal dalam soal melaporkan berita (I mean, they can choose not to feature stupidity in their publications) but mereka yang memeran "watak" utama dalam industri hiburan ni juga harus bertanggungjawablah. Take this report for instance, the argument started about CPR yang dilakonkan dalam sebuah drama. It's a fucking drama for God's sake. No fucking big deal but the media played it up and then bila kita korek-korek, we found out that the fucking CPR is so not a fucking CPR.

Entahlah, boleh ke kita benar-benar maju macam ni? I ask myself this almost every day.

on the scene said...

bro, dua-dua ekor ni, bukan org le aku rasa, termasuk la pengarahnya.
ini cpr gay namanya. pegi mampus la dua2 ekor tu. aku ada tertengok secara tak sengaja dlm melodi semalm bila salah satu mamat tu di provoke, dia jawab, itu cuma lakonan. kepala hotak dia punya jawapan. mat salleh berlakon pun, kalau bab macam tu pun pakai stand-in, tak buat betul2. memang industri hiburan kita makin menuju kehancuran, dan di tambah anu dalam botol tu lagi.
bab rangkul leher tu, aku rasa ni teknik baru yg diperkenalkan oleh pengarah malaysia dan maybe belum diwartakan oleh WHO.
apa la punya otak dia org ni. kalau kau bukan gay, kau tak payah terima lakonan bodoh tu. ada byk cara nak popular.dan penulis skrip, pengarah, sama2 bangang, mengikut je apa yg ditulis tanpa pikir bodoh bahlolnya perbuatan tu.
biasanya , akan adalah kenyataan, kata, mereka hanya ikut skrip.
dey bangang - skrip tu monyet ke tenok yg buat? kalu org yg buat, manusia yg reka, maka ia boleh diubah. tak taule kalu yg buat tu, manusia bertopeng dan berhati keldai.

memang byk pelakon, pengarah, penulis skrip sekarang, dah tergelincir akidah, pegangan dan murahan dlm serba-serbi, maka inilah hasilnya, dan jawapan yg diberi, menunjukkan betapa cetek, pendek akalnya mereka.

bro, aku dah nak pitam ni....kena cpr jugak ke...!!!

fafarafa said...

hahahahaha. aku igt aku je notice tangan mamat yg nk di'cpr'kan tu. masa mula2 tgk gamba tu, pastu baca artikel dlm paper psl cite tu....kompius gak. cpr ke bila tangan mangsa siap rangkul org yg nk kasik cpr. tp aku abaikan jek.

cuma syg. cite yg ada adegan ni, diterbitkan oleh seorang yang dah menunaikan haji. org yg patut tau hukum tentang isu ni. datuk noh gadot pon dh kata haram buat cite2 yg menjurus ke arah hubungan sejenis nih. tapi, mereka tetap assume mereka benar.

apa laa nak jadik. haihhhh

Dark Ray said...

fucker!!

Anonymous said...

pe nak kisah
cpr tu kan sama ngan
C=CIUM P=PELUK R=RABA(CPR)
rasa gambar tu menunjukan semua nya
hahahahahaha
jd takde salah la wat cpr tu
kan???

ajie said...

awat tak buat CPR kat kepala bawah tu...hahaha

Mar 30, 2009

CPR? CPR my arse you fuckin idiot!

Just got this from Oh Bulan.

As you can see below.

What fucking CPR? (look at the victim's left hand).

CPR is needed when mangsa tak sedarkan diri kan?

What the fuck? Are we stupid? Why are we being patronize?

Cilakak punya bodoh lah kalau ini dikatakan CPR. Just admit HORNY aje lah! Fuck!

Enuf of this fucking bullshit lah!

Sampai bila lah industri hiburan Malaysia ni nak dipandang serius kalau isu bangsat macam ni masih berleluasa?

Fuck off!

Huh!

Keep it cool! or Whatever!

22 comments:

Obefiend said...

this CPR gaya Lorong Haji Taib con

if you go there every night you can see this special CPR perfomed with gusto in every hotel murahan!

HA HA

i also heard there is another version of CPR where the head moved down about 5 inches below the navel

this CPR will help revises kesengalan lutut

HA HA HA

Hazrey said...

Hahahah CELAKA effi. Hahahaha.. Tapi memang betul, saw Melodi yesterday. Hahahaha.. nilah gambornya yek? Hahahah.. The left hand is pulling the head down. Yeah, macam kita buat CPR macam obefiend kata tu. Hahahah, except different position. it could be done 69 times, if you know what I mean.

Industri hiburan memang camtu. That is why I am staying away from there. Dangerous to my health and to my children.

PuakaDariPatpong said...

OMG!!!! cpr macam ni ke? aku tak tau plak. dulu mase mude mudi belaja zaman bulan sabit merah lain je rasenye.

JohnJenin said...

Patut hentak ja CPU kat kepala pengarah dengan pelakon cerita nih.

CPR amenda tangan orang yang pengsan tu siap bleh rangkul leher. Muahaha

WaNz said...

iwas thinking d same too.... sempat pulak paut kepala org nak do CPR on u...mmmm.... tak jaga conty kaa?? hahahahahaha

Poyo said...

Well done..
CPR cara gini silap-silap
boleh bikin anak ni..
Hehehe (^_^)

Ayyman Rahim said...

Maybe bunya lame, tapi gambar siapa ni? Serious tak tahu.

Lily Cartina said...

jap jap...i'm blur..gamba ni dari mane? ape cite dye sbenanye?
and yeah, mmg that pic tak nmpak mcm cpr pon.

Penchenta Dosa said...

hahaha.. boys day out!!

i.am.belle said...

muahahahahaha

CPR jadah hapernya. tu yg malas nak tgk tu. craps craps and more craps

LiLacFlA said...

kalau ceggini cpr.. ahahahahahahahaaaa

gman said...

la CPR ke? kalau ko tak cakap tu CPR, sumpah aku ingat opening scene mana2 Malay's porn.

bangang betul...CPR jadah dia.buat malu je ah!

1412 said...

mungkin paru-paru dia tak cukup kembang. tu yang tarik kepala nak suruh inflate kan :p

AeRiN cRyBaBy said...

bro,oh bulan nie bukan nyer ditulis oleh wartawan yg menguasai bangsar tu ker???

AeRiN cRyBaBy said...

sebabtu dia hentam fasha sandha kaw kaw nyer kat situ.....hehehehe...cara dia pengsan dlm gambar tu ,macam nak aku hempuk jer anu dier.... ;-p

Fynn Jamal said...

observe the vic's hand.
that is totally third base.

raba2 uyeh.

DonCorleone said...

To all commentors - Status industri hiburan kita bukan sahaja terletak kepada profesionalisme dalam laporan berita hiburan, tetapi subjek yang jadi bahan laporan juga harus ada visi untuk menaikkan taraf industri hiburan itu sendiri. Aku setuju bahawasanya media memainkan peranan lebih kritikal dalam soal melaporkan berita (I mean, they can choose not to feature stupidity in their publications) but mereka yang memeran "watak" utama dalam industri hiburan ni juga harus bertanggungjawablah. Take this report for instance, the argument started about CPR yang dilakonkan dalam sebuah drama. It's a fucking drama for God's sake. No fucking big deal but the media played it up and then bila kita korek-korek, we found out that the fucking CPR is so not a fucking CPR.

Entahlah, boleh ke kita benar-benar maju macam ni? I ask myself this almost every day.

on the scene said...

bro, dua-dua ekor ni, bukan org le aku rasa, termasuk la pengarahnya.
ini cpr gay namanya. pegi mampus la dua2 ekor tu. aku ada tertengok secara tak sengaja dlm melodi semalm bila salah satu mamat tu di provoke, dia jawab, itu cuma lakonan. kepala hotak dia punya jawapan. mat salleh berlakon pun, kalau bab macam tu pun pakai stand-in, tak buat betul2. memang industri hiburan kita makin menuju kehancuran, dan di tambah anu dalam botol tu lagi.
bab rangkul leher tu, aku rasa ni teknik baru yg diperkenalkan oleh pengarah malaysia dan maybe belum diwartakan oleh WHO.
apa la punya otak dia org ni. kalau kau bukan gay, kau tak payah terima lakonan bodoh tu. ada byk cara nak popular.dan penulis skrip, pengarah, sama2 bangang, mengikut je apa yg ditulis tanpa pikir bodoh bahlolnya perbuatan tu.
biasanya , akan adalah kenyataan, kata, mereka hanya ikut skrip.
dey bangang - skrip tu monyet ke tenok yg buat? kalu org yg buat, manusia yg reka, maka ia boleh diubah. tak taule kalu yg buat tu, manusia bertopeng dan berhati keldai.

memang byk pelakon, pengarah, penulis skrip sekarang, dah tergelincir akidah, pegangan dan murahan dlm serba-serbi, maka inilah hasilnya, dan jawapan yg diberi, menunjukkan betapa cetek, pendek akalnya mereka.

bro, aku dah nak pitam ni....kena cpr jugak ke...!!!

fafarafa said...

hahahahaha. aku igt aku je notice tangan mamat yg nk di'cpr'kan tu. masa mula2 tgk gamba tu, pastu baca artikel dlm paper psl cite tu....kompius gak. cpr ke bila tangan mangsa siap rangkul org yg nk kasik cpr. tp aku abaikan jek.

cuma syg. cite yg ada adegan ni, diterbitkan oleh seorang yang dah menunaikan haji. org yg patut tau hukum tentang isu ni. datuk noh gadot pon dh kata haram buat cite2 yg menjurus ke arah hubungan sejenis nih. tapi, mereka tetap assume mereka benar.

apa laa nak jadik. haihhhh

Dark Ray said...

fucker!!

Anonymous said...

pe nak kisah
cpr tu kan sama ngan
C=CIUM P=PELUK R=RABA(CPR)
rasa gambar tu menunjukan semua nya
hahahahahaha
jd takde salah la wat cpr tu
kan???

ajie said...

awat tak buat CPR kat kepala bawah tu...hahaha