Mar 21, 2009

Apabila lelaki cium dahi lelaki lain dengan penuh kasih sayang bisa terbitkan perasaan geli dalam jiwa aku tetapi suka hati mak koranglah!

AF7 lagi best dari One In A Million?

One In A Million lagi best dari AF7?

Eddrie Hashim kritik tak bagus?

Adlin kritik best?

Paul Moss tak relevan?

Syafinaz suka campur aduk Bahasa Malaysia dengan Bahasa Inggeris?

Peserta AF7 tu "pelajar"?

Geng-geng penunjuk ajar AF7 disebut "fakulti"?

Ada yang tak setuju dengan style Tiara?

Apa lagi hah? What fuck some more?

Did I fucking miss anything?

Oh yes....

Bapak Gula-Gula
will love this motherfucking picture.....

Prepare yourself....this is the exciting bits of a reality TV.....

Nak tahu?

Tengok ni......GELI SIOT!!!!!!!!!!!!!

Nah....


I'm not saying anything here kecuali the tender kiss on the forehead looks really passionate and sesuailah sebab "pelajar-pelajar" ni duduk serumah dan saling sayang menyayang. Apabila berkucup atau dikucup sambil mata tertutup, memang ikhlas penuh dengan kasih. They are one family and they can kiss more if they want to and minggu demi minggu kita perlu vote for them supaya mereka tidak dipisahkan dan bisa terus mencium dahi apabila salah seorang daripada mereka memerlukan ciuman itu. Oh...aku suka dengan sifat kekeluargaan ini. Ia nampak ikhlas...penuh kasih....sayang..... Fuck man, you guys are fuckin tight! Kudos!

Nota kaki: Aku layan Sunburst 2009 dan pictorial aku akan dipos sikit masa lagi.

Keep it cool!!!

Kredit Gambar: www.murai.com.my

13 comments:

Ayyman Rahim said...

Aril? -___- Over acting.

F A R Y N said...

aksi jantan itu mmg bedebah yer...
tu bkn ciuman mesra dahtu..muntah!
aku tau si hazrey mmg suka aksi2 sebegini...hahahaha

awangsulungmerahmenyala said...

wow romantisnye...huhuhu superzac mesti suka kahkahkah.

Anonymous said...

taske aril XD

Hazrey said...

wait a minute..

this is truly a work by the production. Trust me. Plus marketing objective, surely it will drives more pondan pondans to watch this pondan-drooling-reality-show.

And they will start sms-ing, investing their hard and wet earn money from their blow job work behind some dark alley.

They are selling it cheap. Cheap reality show. Cheap in morale.

Anonymous said...

guys...

penulis murai.com dh pun buat kenyataan mohon maaf sbb gmbr ni dirancang..

die yg suruh capture macam ni

bleh check di laman web murai.com

-azizudin

iYda Juhar said...

buduh betol aksi diatas tuh.
haihhhh

i.am.belle said...

arghhh,
sgt 'romantik' posing mcm tu. nampak sgt gay bastard.

oh, kenapalah mereka bodoh sgt main ikut je kehendak photographer ke apa jadah ke? kena ada prinsip sendiri la kan. bukan main hentam kromo je.

lepas ni byk lagi program lain akan keluar, tak lama lagi 'tunjuk ajar ku sifu?'

hmph...

ayau aka Bekmeng said...

alamak....so....ehehhehehe sorry bro i tak tengok baru sampai KL ehehhehehe

anyss said...

Adoiii la...usah ditanya mengapa ramai pompuan rela jadi andartu, kalau ginilah gayanya hu hu hu

Obefiend said...

hazrey orgasma

kah kah

seriously........ this is yet another adrogany baiting scum. very the millenium this "korean star".

on a side note

his performance this week buat aku terasa nak curik senapang patah.. sunnguh aneh aksinya

CAHAYA said...

erk! propa kah?

[[~R*i*Y*s*E*s**L*a*D*y~ ]] said...

huh..x suka mamat PoYo ni..

Mar 21, 2009

Apabila lelaki cium dahi lelaki lain dengan penuh kasih sayang bisa terbitkan perasaan geli dalam jiwa aku tetapi suka hati mak koranglah!

AF7 lagi best dari One In A Million?

One In A Million lagi best dari AF7?

Eddrie Hashim kritik tak bagus?

Adlin kritik best?

Paul Moss tak relevan?

Syafinaz suka campur aduk Bahasa Malaysia dengan Bahasa Inggeris?

Peserta AF7 tu "pelajar"?

Geng-geng penunjuk ajar AF7 disebut "fakulti"?

Ada yang tak setuju dengan style Tiara?

Apa lagi hah? What fuck some more?

Did I fucking miss anything?

Oh yes....

Bapak Gula-Gula
will love this motherfucking picture.....

Prepare yourself....this is the exciting bits of a reality TV.....

Nak tahu?

Tengok ni......GELI SIOT!!!!!!!!!!!!!

Nah....


I'm not saying anything here kecuali the tender kiss on the forehead looks really passionate and sesuailah sebab "pelajar-pelajar" ni duduk serumah dan saling sayang menyayang. Apabila berkucup atau dikucup sambil mata tertutup, memang ikhlas penuh dengan kasih. They are one family and they can kiss more if they want to and minggu demi minggu kita perlu vote for them supaya mereka tidak dipisahkan dan bisa terus mencium dahi apabila salah seorang daripada mereka memerlukan ciuman itu. Oh...aku suka dengan sifat kekeluargaan ini. Ia nampak ikhlas...penuh kasih....sayang..... Fuck man, you guys are fuckin tight! Kudos!

Nota kaki: Aku layan Sunburst 2009 dan pictorial aku akan dipos sikit masa lagi.

Keep it cool!!!

Kredit Gambar: www.murai.com.my

13 comments:

Ayyman Rahim said...

Aril? -___- Over acting.

F A R Y N said...

aksi jantan itu mmg bedebah yer...
tu bkn ciuman mesra dahtu..muntah!
aku tau si hazrey mmg suka aksi2 sebegini...hahahaha

awangsulungmerahmenyala said...

wow romantisnye...huhuhu superzac mesti suka kahkahkah.

Anonymous said...

taske aril XD

Hazrey said...

wait a minute..

this is truly a work by the production. Trust me. Plus marketing objective, surely it will drives more pondan pondans to watch this pondan-drooling-reality-show.

And they will start sms-ing, investing their hard and wet earn money from their blow job work behind some dark alley.

They are selling it cheap. Cheap reality show. Cheap in morale.

Anonymous said...

guys...

penulis murai.com dh pun buat kenyataan mohon maaf sbb gmbr ni dirancang..

die yg suruh capture macam ni

bleh check di laman web murai.com

-azizudin

iYda Juhar said...

buduh betol aksi diatas tuh.
haihhhh

i.am.belle said...

arghhh,
sgt 'romantik' posing mcm tu. nampak sgt gay bastard.

oh, kenapalah mereka bodoh sgt main ikut je kehendak photographer ke apa jadah ke? kena ada prinsip sendiri la kan. bukan main hentam kromo je.

lepas ni byk lagi program lain akan keluar, tak lama lagi 'tunjuk ajar ku sifu?'

hmph...

ayau aka Bekmeng said...

alamak....so....ehehhehehe sorry bro i tak tengok baru sampai KL ehehhehehe

anyss said...

Adoiii la...usah ditanya mengapa ramai pompuan rela jadi andartu, kalau ginilah gayanya hu hu hu

Obefiend said...

hazrey orgasma

kah kah

seriously........ this is yet another adrogany baiting scum. very the millenium this "korean star".

on a side note

his performance this week buat aku terasa nak curik senapang patah.. sunnguh aneh aksinya

CAHAYA said...

erk! propa kah?

[[~R*i*Y*s*E*s**L*a*D*y~ ]] said...

huh..x suka mamat PoYo ni..