Apr 27, 2009

Selepas kecewa di Singapura, aku bayangkan satu "pintu baru" di tanah air sendiri dan kini aku dah jumpa "pintu" itu.

Ini post aku yang dulu.

Aku cerita tentang aku akan kasi tahu kalau aku "buka pintu" lain.

Ya, akan aku ketuk "pintu baru" itu very very soon.

I shall tell when the time comes.

Insya-Allah

KEEP IT COOL

9 comments:

Kay Faizal said...

dulu kan kat sini ada malajah sentiasa manja kan?(kalau tak silap la). suke membeli dan membaca, tapi yang tak boleh blah bile tgk namanyer itu. cover yang paleng diingati adalah kak ning. hihi.

ape pon, selamat mengetuk "pintu baru" itu. :D

Hazrey said...

Let me take the liberty to announce it.

Bahawasanya DonCorleone akan membuka pintu.....

Rumah aku. ehh sewa dulu dah bayar belum?

i.am.belle said...

bro.DonC,

yeah! kasi gegar pintu baru itu.

joegrimjow said...

yeaaa
same2 jadi cool

gerektua said...

waah best ni...
bidang cetak or elektronik?
satu lg tak de skrip baru ke abg?

on the scene said...

bro -pastikan pintu tu kalis api. nanti byk lompanganya, susah jugek nak tepis asap yang masuk...pedih jugak mata, tak pun lemas terus...!!!

GX said...

perghhh..macam nak bukak 'cawangan baru jer bro..main ketuk ketuk pintu nih hahahaha..

bro aku ada baca kat berita harian online..ni haa aku paste kat bawah

"KECOH seketika apabila peserta Akademi Fantasia musim ketujuh (AF7), Aril tersingkir pada konsert minggu lalu. Ramai tidak menyangka adik kepada Izwan Pilus itu harus melangkah pergi meninggalkan akademi biarpun memberikan persembahan hebat menerusi lagu Nakal nyanyian kumpulan Dewa."

wartawan nih bagi info pun tak betul lagu NAKAL tu dari kumpulan GIGI laa bukan DEWA..ishh main hentam jer hahahahahaha

joegrimjow said...

hurmm
xsempat nak tgok
bace je la

kin said...

ko rs judges yg lain tu dgr btol2 x lagu hujan?ke diorg main blasah je kasi markah?ke?ke?

Apr 27, 2009

Selepas kecewa di Singapura, aku bayangkan satu "pintu baru" di tanah air sendiri dan kini aku dah jumpa "pintu" itu.

Ini post aku yang dulu.

Aku cerita tentang aku akan kasi tahu kalau aku "buka pintu" lain.

Ya, akan aku ketuk "pintu baru" itu very very soon.

I shall tell when the time comes.

Insya-Allah

KEEP IT COOL

9 comments:

Kay Faizal said...

dulu kan kat sini ada malajah sentiasa manja kan?(kalau tak silap la). suke membeli dan membaca, tapi yang tak boleh blah bile tgk namanyer itu. cover yang paleng diingati adalah kak ning. hihi.

ape pon, selamat mengetuk "pintu baru" itu. :D

Hazrey said...

Let me take the liberty to announce it.

Bahawasanya DonCorleone akan membuka pintu.....

Rumah aku. ehh sewa dulu dah bayar belum?

i.am.belle said...

bro.DonC,

yeah! kasi gegar pintu baru itu.

joegrimjow said...

yeaaa
same2 jadi cool

gerektua said...

waah best ni...
bidang cetak or elektronik?
satu lg tak de skrip baru ke abg?

on the scene said...

bro -pastikan pintu tu kalis api. nanti byk lompanganya, susah jugek nak tepis asap yang masuk...pedih jugak mata, tak pun lemas terus...!!!

GX said...

perghhh..macam nak bukak 'cawangan baru jer bro..main ketuk ketuk pintu nih hahahaha..

bro aku ada baca kat berita harian online..ni haa aku paste kat bawah

"KECOH seketika apabila peserta Akademi Fantasia musim ketujuh (AF7), Aril tersingkir pada konsert minggu lalu. Ramai tidak menyangka adik kepada Izwan Pilus itu harus melangkah pergi meninggalkan akademi biarpun memberikan persembahan hebat menerusi lagu Nakal nyanyian kumpulan Dewa."

wartawan nih bagi info pun tak betul lagu NAKAL tu dari kumpulan GIGI laa bukan DEWA..ishh main hentam jer hahahahahaha

joegrimjow said...

hurmm
xsempat nak tgok
bace je la

kin said...

ko rs judges yg lain tu dgr btol2 x lagu hujan?ke diorg main blasah je kasi markah?ke?ke?