Oct 15, 2009

Hari ini aku akan bertemu dengan orang yang paling popular dalam industri hiburan Malaysia! Popular ke? Hahahaha

Cakap lah apa korang nak cakap!

Kejap lagi.....

Lebih kurang jam 3.30pm nanti....

Aku akan ada meeting....

Meeting dengan siapa?

Dengan dia ni: (lihat bawah!)



YEZZZZZZZA!!!!!

KEEP IT COOL!

23 comments:

Si Gedung Gedang said...

um..sape tu? haha.
eh siyes neh. sape tu?

joegrimjow said...

xkenal
so
xpopular
lalala~

tp sexy
jelesss
;-(

fynn jamal said...
This comment has been removed by the author.
fynn jamal said...

bang,
pasni boleh contribute artikel ke oh artis, oh bulan, apa saja oh sekali pun.

terima kasih, bang.
ai suka gila dia bang.
idola.

haha

but u know what.
i remember this quote from you.
sangat.

"there's no such thing as bad publicity"

u are one hell of a report writer la, my man.

Besi Karat said...

maria ozawa miyabi ke tu?tak jadi datang indonesia,datang malaysia ka?
hehe

Hayatito said...

ceh..
makcik ni.
igtkan ct
=p

Ida said...

Pada aku dia ni popular dari segi frekuensi dia keluar suratkhabar dan majalah berkenaan hal cinta cintun dia....

Anonymous said...

oh dia ni, oh... mcm kenal..buat aku menyampah nk beli barang habib jer, knp lah pilih dia yer habib. more kontroversi jer lebih...

Ajami Hashim said...

wah! wah! wah!

:-)

ateeka amer said...

tak sabar! :D

Anonymous said...

Woi, ingat bini woi!!!!

Belly-Button said...

nak jupe dia, ape nk tny??

Jalak Lenteng said...

nice!! dont forget to update her story or ur story meeting her today ok? also snap some nice photos!tq..

Encik Azizan said...

tlg kim slm..

------ said...

Ok I Like Fasha Sandha...Make Review About FS.

i.am.belle said...

oh! sensasi tuh xD

bro,
tolon tanya dia pakai shampoo brand apa?

alan said...

miyabi yeaaaaaaaaaaaaaa

alan said...

ceh pasha ghupanya

safuan hakim said...

?? ni bukan MO ke?? confused la (haha)

Anonymous said...

rasa nak onani jer

dude said...

siapa ni?

HipHopLess said...

Amboi, ghenyih dia lain macam. Kena berjaga-jaga ni.

Anonymous said...

Bini SB: Kau memang kena jaga sikit dia ni! Dah la ni FS yang well-known dgn sikapnya yang suka ____________.

Kau kena mula dah simpan rambut panjang sekarang jugak! Takut kene kebas karang atau laki lari. Mana boleh tahan beb.

Oct 15, 2009

Hari ini aku akan bertemu dengan orang yang paling popular dalam industri hiburan Malaysia! Popular ke? Hahahaha

Cakap lah apa korang nak cakap!

Kejap lagi.....

Lebih kurang jam 3.30pm nanti....

Aku akan ada meeting....

Meeting dengan siapa?

Dengan dia ni: (lihat bawah!)



YEZZZZZZZA!!!!!

KEEP IT COOL!

23 comments:

Si Gedung Gedang said...

um..sape tu? haha.
eh siyes neh. sape tu?

joegrimjow said...

xkenal
so
xpopular
lalala~

tp sexy
jelesss
;-(

fynn jamal said...
This comment has been removed by the author.
fynn jamal said...

bang,
pasni boleh contribute artikel ke oh artis, oh bulan, apa saja oh sekali pun.

terima kasih, bang.
ai suka gila dia bang.
idola.

haha

but u know what.
i remember this quote from you.
sangat.

"there's no such thing as bad publicity"

u are one hell of a report writer la, my man.

Besi Karat said...

maria ozawa miyabi ke tu?tak jadi datang indonesia,datang malaysia ka?
hehe

Hayatito said...

ceh..
makcik ni.
igtkan ct
=p

Ida said...

Pada aku dia ni popular dari segi frekuensi dia keluar suratkhabar dan majalah berkenaan hal cinta cintun dia....

Anonymous said...

oh dia ni, oh... mcm kenal..buat aku menyampah nk beli barang habib jer, knp lah pilih dia yer habib. more kontroversi jer lebih...

Ajami Hashim said...

wah! wah! wah!

:-)

ateeka amer said...

tak sabar! :D

Anonymous said...

Woi, ingat bini woi!!!!

Belly-Button said...

nak jupe dia, ape nk tny??

Jalak Lenteng said...

nice!! dont forget to update her story or ur story meeting her today ok? also snap some nice photos!tq..

Encik Azizan said...

tlg kim slm..

------ said...

Ok I Like Fasha Sandha...Make Review About FS.

i.am.belle said...

oh! sensasi tuh xD

bro,
tolon tanya dia pakai shampoo brand apa?

alan said...

miyabi yeaaaaaaaaaaaaaa

alan said...

ceh pasha ghupanya

safuan hakim said...

?? ni bukan MO ke?? confused la (haha)

Anonymous said...

rasa nak onani jer

dude said...

siapa ni?

HipHopLess said...

Amboi, ghenyih dia lain macam. Kena berjaga-jaga ni.

Anonymous said...

Bini SB: Kau memang kena jaga sikit dia ni! Dah la ni FS yang well-known dgn sikapnya yang suka ____________.

Kau kena mula dah simpan rambut panjang sekarang jugak! Takut kene kebas karang atau laki lari. Mana boleh tahan beb.