Oct 22, 2009

Aku tak sangka sejarah boleh tercipta di Rooftop Lot 10 petang semalam di mana aku dan dia bergambar bersama-sama....EWAH!

Assalamualaikum.

Maafkan aku kerana aku TERPAKSA buat yang ini.

Bagi yang suka membaca Bimbo ni, bersabar aje lah sebab kali ini aku nak OVER sikit.

Well, at least I am not saying Fuck or whatever...of fuck...i did it again. Sorry.

Well, anyway, aku happy gak lah hari ini sebab akhirnya aku dapat juga....

Yes...aku dapat juga....

Dapat apa?

Bergambar dengan dia....di bawah ini.

YEZAAAAAAAAAAAA.

Gambar ini dirakamkan selepas Fasha Sandha ni hadir di majlis soft launch SpaQistina yang kami buat di Rooftop Lot 10 petang semalam.

Bertenang semua!!!!

Tiada apa-apa berlaku selepas gambar ini dirakamkan.

Hahahahahahha.


KEEP IT COOL!!!

23 comments:

mumsteen said...

no komen.
:D

Cik Nad said...

la bro..
ingatkan apa td!
suspen je ;p
gua pon penah amek gambo ngan die..!
hahaha..

Cik Jumi said...

gile obsess. nga ha ha ha

Hazrey said...

OK aku percaya kau sebab dia rambut panjang so she's spared. :)

Siti Fatimah said...

mcm sesuai je...

ngorat je fasha ni....qabil dh tolak die..ehehehehe...

cun pn cun..

seksi pn seksi...

best pn mcm best kn..

hihihhihi

Hayatito said...

lebaq sungguh sengihan anda..

hahaha

DonCorleone said...

Mumsteen - aku pun susah nak komen apa-apa saat "kejadian" tu berlaku kelmarin.

Jumi - Jangan banyak cakap! Pi kahwin cepat and jangan lupa hantar kad tau!!!!! :)

Cik Nad - Penah bergambor dengan dia? Huh....mesti dia dah tak ingat you dah...ewahyh!!!!!

Hazrey - My taste has change man!!! Hahahhahahah..Wahahahahah...gelak setan ni!

Siti Fatimah - Seksi jugaklah tapi paha dia besar. Hehehehehe. And potensi untuk dia gemuk selepas kahwin itu adalah sangat tinggi. :) Jangan marah yek.

Hayatito - Saya sengih sebab tukang ambik gambar buat lawak kat depan tu. Sebenarnya muka saya serius saja bila Fasha AJAK SAYA bergambar dengan dia. Hehehehe

ZARA 札拉 said...

Hahaha~

Aduyai~

Ku fikir apalah tadi~

dakwat-merah said...

alow bro boleh per lat blog saya saya ader buat komik indie pasal remaja. buakn komik picisan sbb tak tau nak publish kat man so buat mcm ni lah

cheritapenglipurlara.blogspot.com

zan said...

Cayalah bro..hahaha

green said...

senyuman org yg paling bahagia~

sI tEDI said...

huh! memanglah.. terserlah betul kebahagian

FAD ARIFFIN said...

yang tak tahan tu kan.... dia punya menyengihhhhhh...

Anonymous said...

Bimbo meets Bimbo..ok lah tu.

Desy

reek said...

UMNO = Untuk Makan Nasi Orang

This is a new generation of lazy malays who evolved from their lazy ancestors. Not surprising la! Wait for the next generation of lazy malays on the future with better parasitic economic policies.

yuking said...

When this Najib speaks, it makes you sick in the stomach.

Whether he steps down or not, makes no different to the country because the whole Umno and BN machinery are all crooks.

Vote them out and send them to space, that is the only answer.

San said...

To own 30% or 60% or 100%?

You have to pay for it, not given to you, never free, unless you steal, rob and murder!

You don't own wealth because you want it then lay sleeping and start threatening.

Go work for it and earn it - you can have more if you have the ability and energy.

I also want to be a billionaire!

kentanjim said...

The saddest thing about it - is that there are still many who would choose to believe what BN said!

It is said that we must learn from history. And we wonder why Malaysia history has been so altered that it should fall under the category of fiction or novel, and why we are so ignorant of history.

aston said...

Then let me re-quote Lee Kuan Yew:

Singaporean politician Lee Kuan Yew of the PAP, who publicly questioned the need for Article 153 in parliament, and called for a "Malaysian Malaysia".

In a speech, Lee Kuan Yew bemoaned what would later be described as the Malaysia social contract:

"According to history, malays began to migrate to Malaysia in noticeable numbers only about 700 years ago. Of the 39% malays in Malaysia today, about one-third are comparatively new immigrants like the secretary-general of Umno, Dato Syed Jaafar, who came to Malaya from Indonesia just before the war at the age of more than thirty. Therefore it is wrong and illogical for a particular racial group to think that they are more justified to be called Malaysians and that the others can become Malaysians only through their favour."

Eventually, and Singapore became an independent nation in 1965, with Lee Kuan Yew as its first prime minister.

vesewe said...

This is just another example of how sick our present government under BN is.

It makes us all wonder how low can they go before the whole country collapses……….

Anonymous said...

photoshoped, takyah tipu

Anonymous said...

jari tunjuk tetek. nyum.

Cik Nad said...

bro,

maybe dia da tk ingat!
tp tk penah lupe ;p
ahakssss....

Oct 22, 2009

Aku tak sangka sejarah boleh tercipta di Rooftop Lot 10 petang semalam di mana aku dan dia bergambar bersama-sama....EWAH!

Assalamualaikum.

Maafkan aku kerana aku TERPAKSA buat yang ini.

Bagi yang suka membaca Bimbo ni, bersabar aje lah sebab kali ini aku nak OVER sikit.

Well, at least I am not saying Fuck or whatever...of fuck...i did it again. Sorry.

Well, anyway, aku happy gak lah hari ini sebab akhirnya aku dapat juga....

Yes...aku dapat juga....

Dapat apa?

Bergambar dengan dia....di bawah ini.

YEZAAAAAAAAAAAA.

Gambar ini dirakamkan selepas Fasha Sandha ni hadir di majlis soft launch SpaQistina yang kami buat di Rooftop Lot 10 petang semalam.

Bertenang semua!!!!

Tiada apa-apa berlaku selepas gambar ini dirakamkan.

Hahahahahahha.


KEEP IT COOL!!!

23 comments:

mumsteen said...

no komen.
:D

Cik Nad said...

la bro..
ingatkan apa td!
suspen je ;p
gua pon penah amek gambo ngan die..!
hahaha..

Cik Jumi said...

gile obsess. nga ha ha ha

Hazrey said...

OK aku percaya kau sebab dia rambut panjang so she's spared. :)

Siti Fatimah said...

mcm sesuai je...

ngorat je fasha ni....qabil dh tolak die..ehehehehe...

cun pn cun..

seksi pn seksi...

best pn mcm best kn..

hihihhihi

Hayatito said...

lebaq sungguh sengihan anda..

hahaha

DonCorleone said...

Mumsteen - aku pun susah nak komen apa-apa saat "kejadian" tu berlaku kelmarin.

Jumi - Jangan banyak cakap! Pi kahwin cepat and jangan lupa hantar kad tau!!!!! :)

Cik Nad - Penah bergambor dengan dia? Huh....mesti dia dah tak ingat you dah...ewahyh!!!!!

Hazrey - My taste has change man!!! Hahahhahahah..Wahahahahah...gelak setan ni!

Siti Fatimah - Seksi jugaklah tapi paha dia besar. Hehehehehe. And potensi untuk dia gemuk selepas kahwin itu adalah sangat tinggi. :) Jangan marah yek.

Hayatito - Saya sengih sebab tukang ambik gambar buat lawak kat depan tu. Sebenarnya muka saya serius saja bila Fasha AJAK SAYA bergambar dengan dia. Hehehehe

ZARA 札拉 said...

Hahaha~

Aduyai~

Ku fikir apalah tadi~

dakwat-merah said...

alow bro boleh per lat blog saya saya ader buat komik indie pasal remaja. buakn komik picisan sbb tak tau nak publish kat man so buat mcm ni lah

cheritapenglipurlara.blogspot.com

zan said...

Cayalah bro..hahaha

green said...

senyuman org yg paling bahagia~

sI tEDI said...

huh! memanglah.. terserlah betul kebahagian

FAD ARIFFIN said...

yang tak tahan tu kan.... dia punya menyengihhhhhh...

Anonymous said...

Bimbo meets Bimbo..ok lah tu.

Desy

reek said...

UMNO = Untuk Makan Nasi Orang

This is a new generation of lazy malays who evolved from their lazy ancestors. Not surprising la! Wait for the next generation of lazy malays on the future with better parasitic economic policies.

yuking said...

When this Najib speaks, it makes you sick in the stomach.

Whether he steps down or not, makes no different to the country because the whole Umno and BN machinery are all crooks.

Vote them out and send them to space, that is the only answer.

San said...

To own 30% or 60% or 100%?

You have to pay for it, not given to you, never free, unless you steal, rob and murder!

You don't own wealth because you want it then lay sleeping and start threatening.

Go work for it and earn it - you can have more if you have the ability and energy.

I also want to be a billionaire!

kentanjim said...

The saddest thing about it - is that there are still many who would choose to believe what BN said!

It is said that we must learn from history. And we wonder why Malaysia history has been so altered that it should fall under the category of fiction or novel, and why we are so ignorant of history.

aston said...

Then let me re-quote Lee Kuan Yew:

Singaporean politician Lee Kuan Yew of the PAP, who publicly questioned the need for Article 153 in parliament, and called for a "Malaysian Malaysia".

In a speech, Lee Kuan Yew bemoaned what would later be described as the Malaysia social contract:

"According to history, malays began to migrate to Malaysia in noticeable numbers only about 700 years ago. Of the 39% malays in Malaysia today, about one-third are comparatively new immigrants like the secretary-general of Umno, Dato Syed Jaafar, who came to Malaya from Indonesia just before the war at the age of more than thirty. Therefore it is wrong and illogical for a particular racial group to think that they are more justified to be called Malaysians and that the others can become Malaysians only through their favour."

Eventually, and Singapore became an independent nation in 1965, with Lee Kuan Yew as its first prime minister.

vesewe said...

This is just another example of how sick our present government under BN is.

It makes us all wonder how low can they go before the whole country collapses……….

Anonymous said...

photoshoped, takyah tipu

Anonymous said...

jari tunjuk tetek. nyum.

Cik Nad said...

bro,

maybe dia da tk ingat!
tp tk penah lupe ;p
ahakssss....