Jan 17, 2009

Kat Singapura ni susah sikit nak nonton TV3. So, aku akan menonton final AJL di JB lah kot.

Salam.

Sekejap lagi aku akan ke JB nak menonton AJL di rumah teman aku si bapak gula-gula tu.

Sekejap lagi aku akan dientertain juga dengan akhbar Sunday seperti Berita Minggu, Mingguan Malaysia (yang baru direvamp khabarnya), Metro Ahad dan Kosmo Ahad tu.

Apalah agaknya laporan tentang dunia hiburan hari ini?

I will be reading it with an open mind.

P/S: Layanlah layout baru aku ni and harap sabar kalau ia masih huru hara ye sebab ia masih dalam construction.

22 comments:

alida abidin said...

Can you be any more bimbo than this??!

LOL

Marzuki said...

mcam blog orang perempuan je. kenapa tak cari macam profesional sikit, hehe.

DonCorleone said...

Alida Abidin - This ain't BIMBO'ISH enuf u know.

Marzuki - It's the irony lah.

*ateeka amer* said...

layout baru chantek :D

chantek.

chantek.

suke, sbb pepel.

DonCorleone said...

Ateeka Amer - Tenkiu. Saya pun suka. Heheheheh

jude mohamed said...

Purple..hmm..I like!

DonCorleone said...

Jude - sooo coool kan? :)

PiNkLaDy said...

Huhu.. Sangat2 salah.. Still in uni lagi.. Of course laa bukan ur SENIOR.. bkn ACS jg.. Tp my dad dulu slalu cerita pasal awk.. At that time I was like - Who is he?? -
Haha.. I promote ur blog kt member2 journalism.. =)

jude mohamed said...

so u think MUH will make it huh? haha..tahlah..rasenye tak nonton la mlm ni...sebab lagu2 thn ni semuawomenye TAK BEST!! (jgn salahkan aku..aku cume berlaku jujur :P)

NurakaCenderaWasih said...

DonC - asal tukar background....tak sesuai dan cantek lah.......Aku lebih suka yang lama......very the JANTAN.......hehehehehe

Anyway, selamat menonton AJL kat rumah abang hensem. Kat rumah aku pun tak dapat TV3....hampeh.....

Hazrey said...

DonC, what the fuck. Pondan, faggart.. it looks like some wartawan hiburan's blog. But i like the kangkang lady.. done done panty dia kan.. tu brand apa tu?

Nur: ensem? Meh i belanja KFC

m.addyhadzari said...

ish2... ape dah jadi dgn layout blog nih...
dah geng chef wan ke?

NurakaCenderaWasih said...

Hazrey - Bukan macam Pondan lagi tapi macam Kedi Karat.......hahahaha.....I rasa panty dia brand:- laperla takde pun victoria's secret...hehehehe......

I taknak KFC....tak minat ayam...kalau kg.senibong pasti gerek.......

awangsulungmerahmenyala said...

superman jumpa pakcik husin.syabassssssss........

ninoZ said...

oooouiiiii blog...intriguing lahh
hehehehehe

H.E.H said...

dan bila superman jumpa pakcik hussin..pakcik hussin telah menang..

i.am.belle said...

laislabonita... aku ingat blog pompuan hangsuang manalah tadi.. so girly xD HAHAHAHA

tak kisahlah asalkan u bahagia sudahlah labu.

PuakaDariPatpong said...

err.. buatkan for my blog? please. . . mahu layout baru yang cantik jugak.

Shirin said...

yo, did they butcher any of your lines?

nik erwan roseli said...

hey u , how r u ?

Obefiend said...

i dont like the new look. less bimboesque!

hahaha

demand moar tits please. so whats say you of the AJL. i came here expecting to read your carutan!

zubin said...

Hey sunny dear! that was the last time I fb chat with you, aku kat KL pun malas nak pegi tgk ajl tuh, but like to know a little, once a year, so I know what are the hit song, radio lain plak cerita, biasalah tu, semua station ada preferencenya and ada business masing2. strangely banyak paper kata it's the best ajl, I am not sure about that as ada banyak benda yang agak "hanjing" excuse my french, also sorry to speak in eng with you, but I pun nak rasakan the "break the barrier" heheheheehe

Jan 17, 2009

Kat Singapura ni susah sikit nak nonton TV3. So, aku akan menonton final AJL di JB lah kot.

Salam.

Sekejap lagi aku akan ke JB nak menonton AJL di rumah teman aku si bapak gula-gula tu.

Sekejap lagi aku akan dientertain juga dengan akhbar Sunday seperti Berita Minggu, Mingguan Malaysia (yang baru direvamp khabarnya), Metro Ahad dan Kosmo Ahad tu.

Apalah agaknya laporan tentang dunia hiburan hari ini?

I will be reading it with an open mind.

P/S: Layanlah layout baru aku ni and harap sabar kalau ia masih huru hara ye sebab ia masih dalam construction.

22 comments:

alida abidin said...

Can you be any more bimbo than this??!

LOL

Marzuki said...

mcam blog orang perempuan je. kenapa tak cari macam profesional sikit, hehe.

DonCorleone said...

Alida Abidin - This ain't BIMBO'ISH enuf u know.

Marzuki - It's the irony lah.

*ateeka amer* said...

layout baru chantek :D

chantek.

chantek.

suke, sbb pepel.

DonCorleone said...

Ateeka Amer - Tenkiu. Saya pun suka. Heheheheh

jude mohamed said...

Purple..hmm..I like!

DonCorleone said...

Jude - sooo coool kan? :)

PiNkLaDy said...

Huhu.. Sangat2 salah.. Still in uni lagi.. Of course laa bukan ur SENIOR.. bkn ACS jg.. Tp my dad dulu slalu cerita pasal awk.. At that time I was like - Who is he?? -
Haha.. I promote ur blog kt member2 journalism.. =)

jude mohamed said...

so u think MUH will make it huh? haha..tahlah..rasenye tak nonton la mlm ni...sebab lagu2 thn ni semuawomenye TAK BEST!! (jgn salahkan aku..aku cume berlaku jujur :P)

NurakaCenderaWasih said...

DonC - asal tukar background....tak sesuai dan cantek lah.......Aku lebih suka yang lama......very the JANTAN.......hehehehehe

Anyway, selamat menonton AJL kat rumah abang hensem. Kat rumah aku pun tak dapat TV3....hampeh.....

Hazrey said...

DonC, what the fuck. Pondan, faggart.. it looks like some wartawan hiburan's blog. But i like the kangkang lady.. done done panty dia kan.. tu brand apa tu?

Nur: ensem? Meh i belanja KFC

m.addyhadzari said...

ish2... ape dah jadi dgn layout blog nih...
dah geng chef wan ke?

NurakaCenderaWasih said...

Hazrey - Bukan macam Pondan lagi tapi macam Kedi Karat.......hahahaha.....I rasa panty dia brand:- laperla takde pun victoria's secret...hehehehe......

I taknak KFC....tak minat ayam...kalau kg.senibong pasti gerek.......

awangsulungmerahmenyala said...

superman jumpa pakcik husin.syabassssssss........

ninoZ said...

oooouiiiii blog...intriguing lahh
hehehehehe

H.E.H said...

dan bila superman jumpa pakcik hussin..pakcik hussin telah menang..

i.am.belle said...

laislabonita... aku ingat blog pompuan hangsuang manalah tadi.. so girly xD HAHAHAHA

tak kisahlah asalkan u bahagia sudahlah labu.

PuakaDariPatpong said...

err.. buatkan for my blog? please. . . mahu layout baru yang cantik jugak.

Shirin said...

yo, did they butcher any of your lines?

nik erwan roseli said...

hey u , how r u ?

Obefiend said...

i dont like the new look. less bimboesque!

hahaha

demand moar tits please. so whats say you of the AJL. i came here expecting to read your carutan!

zubin said...

Hey sunny dear! that was the last time I fb chat with you, aku kat KL pun malas nak pegi tgk ajl tuh, but like to know a little, once a year, so I know what are the hit song, radio lain plak cerita, biasalah tu, semua station ada preferencenya and ada business masing2. strangely banyak paper kata it's the best ajl, I am not sure about that as ada banyak benda yang agak "hanjing" excuse my french, also sorry to speak in eng with you, but I pun nak rasakan the "break the barrier" heheheheehe