Apr 11, 2010

Aku ni pun manusia biasa jugak yang akan terputus idea bila aku terputus idea.

Barangkali letih.

Aku kekeringan idea.

Pi Mai Pi Mai Tang Tu jugak bila aku baca The Sunday Papers.

Tadi aku tweet tentang barangkali aku tidak harus membazir wang untuk membeli The Sunday Papers lagi.

Barangkali cukup sudah jika membacanya online.

Tapi bila aku online, aku jumpa benda-benda yang lebih berfaedah daripada The Sunday Papers.

Misalnya video yang ada di bawah ni.

Ini muzik aku.

Bisa buat panasku jadi sejuk sikit.

Harap korang boleh layan. (Aku sertakan liriknya sekali)






I guess I think I feel alright
You come circling through the light
The skyline is bright tonight
What more perfect rendezvous?
The sundown paints the shadows through
The daylight, Amy, on what we do

It looks like darkness to me
Drifting down into Miami

Can I say ,
"I wish that this weather would never leave"?
It just gets hard to believe
That god sent this angel to watch over me
Cause my angel
She don't receive my calls
Says I'm to dumb to ...
To dumb to fight
To dumb to save
Well, maybe I don't need no angel at all

It looks like darkness to me
Drifting down into Miami
She could pull the sunlight through me
Coming down into Miami


Make a circle in the sand
Make a halo with your hands
I'll make a place for you to land

The bus is running
It's time to leave
The summer's gone
And so are we
So come on baby,
Let's go shut it down in New Orleans.

3 comments:

Anonymous said...

maih, aku bagi idea...u seem to be passionate abt journalism issues...maybe u can comment pasal buang bayi ni sbb banyak sangat media highlight lately...i mean, cara akhbar2 'cover' benda ni...i tengok paper melayu suka tunjuk bayi tu dalam keadaan dibuang dlm tong sampah, dll...tapi english papers bubuh news tu kat belakang, no pictures, and one small column. (paper tamil and paper cina i tak tau la...tak baca..)....kenapa? sebab ini 'isu melayu' ke...(malays cannot handle this any other way kot except by such sentiments...this is sweeping, i know....)....selalunya paper2 melayu ni cakap 'nak tunjuk keadaan itu sebagai pengajaran'...paper english tak mau 'ajar' ke? just my humble opinion la...


farha

EL MARIACHI said...

memang layan pun lagu camni...especially album august and everything after...

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Apr 11, 2010

Aku ni pun manusia biasa jugak yang akan terputus idea bila aku terputus idea.

Barangkali letih.

Aku kekeringan idea.

Pi Mai Pi Mai Tang Tu jugak bila aku baca The Sunday Papers.

Tadi aku tweet tentang barangkali aku tidak harus membazir wang untuk membeli The Sunday Papers lagi.

Barangkali cukup sudah jika membacanya online.

Tapi bila aku online, aku jumpa benda-benda yang lebih berfaedah daripada The Sunday Papers.

Misalnya video yang ada di bawah ni.

Ini muzik aku.

Bisa buat panasku jadi sejuk sikit.

Harap korang boleh layan. (Aku sertakan liriknya sekali)






I guess I think I feel alright
You come circling through the light
The skyline is bright tonight
What more perfect rendezvous?
The sundown paints the shadows through
The daylight, Amy, on what we do

It looks like darkness to me
Drifting down into Miami

Can I say ,
"I wish that this weather would never leave"?
It just gets hard to believe
That god sent this angel to watch over me
Cause my angel
She don't receive my calls
Says I'm to dumb to ...
To dumb to fight
To dumb to save
Well, maybe I don't need no angel at all

It looks like darkness to me
Drifting down into Miami
She could pull the sunlight through me
Coming down into Miami


Make a circle in the sand
Make a halo with your hands
I'll make a place for you to land

The bus is running
It's time to leave
The summer's gone
And so are we
So come on baby,
Let's go shut it down in New Orleans.

3 comments:

Anonymous said...

maih, aku bagi idea...u seem to be passionate abt journalism issues...maybe u can comment pasal buang bayi ni sbb banyak sangat media highlight lately...i mean, cara akhbar2 'cover' benda ni...i tengok paper melayu suka tunjuk bayi tu dalam keadaan dibuang dlm tong sampah, dll...tapi english papers bubuh news tu kat belakang, no pictures, and one small column. (paper tamil and paper cina i tak tau la...tak baca..)....kenapa? sebab ini 'isu melayu' ke...(malays cannot handle this any other way kot except by such sentiments...this is sweeping, i know....)....selalunya paper2 melayu ni cakap 'nak tunjuk keadaan itu sebagai pengajaran'...paper english tak mau 'ajar' ke? just my humble opinion la...


farha

EL MARIACHI said...

memang layan pun lagu camni...especially album august and everything after...

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA