Mar 14, 2010

Aku rindu saat aku punyai banyak masa untuk duduk menulis buat si Bimbo, tapi kadang-kadang aku sibuk memanjang. Namun Sunday Papers tetap aku layan.


Sorry aku lama tak menulis. Sibuknya keterlaluan aku sejak kebelakangan ini.

Punyalah sibuk, sampai Sunday Papers pun aku tak beli semalam.

Tapi aku sempat jugaklah layan online.

Aku fikir, tak lama lagi semua orang akan baca news online aje kot.

We can't stop this technology.

Tapi mereka yang jadi tulang belakang teknologi ni pun kena cekap jugak.

Kalau tak jadi lah SALAH macam kat bawah ni.
(Cuba tengok betul-betul apa yang salah okay).



Please take a look this carefully. This was taken about 0131hrs today 15th March 2010.

14 comments:

booGie said...

Typo... What a mess

uDean said...

another typo yg sungguh...... haih..

nn said...

ha ha ha ha. memalukan ok.

Kujie said...

sempat juga tengok error tu sebelum dibetulkan..hehe

dan...........ini bukan kali pertama!

Hazrey said...

depa orang terengganu lah bro, janganglah marah sokmo.

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

Hazrey..Hazrey~~

KAKTINY said...

"makang ikang" sungguh lar haih.. kahkahkah..

ajie said...

hari ni punya paper online pun ada silap tulis..dalam page sukan pasal manchester united..
bengong tul

Qi_Cinoi.Lavigne said...

englang! hahahaha

amybarakbah said...

hahaha but u ols fahammm..

org England sure bengang :)

Lil^GriZzLe said...

mungkin yang menaip itu org Terengganu kot :) like 'makan' jadi 'makang. hehe.

karl said...

Chong Wei Juara Seluruh Englang..dia kemudian balik makang ikang..dan dia menekangkang bahawa kejayaangnya di Englang adalah hasil latihang yang berterusang

Vulturian de la Signog said...

orang ganu@

Dari sudut Hati kecilku said...

paper kat m'sia especially paper picisan (sorry, i got this words frm profesional like profesor kat Uni), ESPECIALY Harian Metro selalu kelurkan headline yg ntah pape..kasi gempaks.pdhal isi xd. somehow, budak² kecik tanya "ayah, apa tuh bapak rogol anak?"..sebab baca headline yg besar kat HM..sorry, not bias. just my opinion tntg paper picisan kat M'sia ni. too many typo...cheers..:-)

Mar 14, 2010

Aku rindu saat aku punyai banyak masa untuk duduk menulis buat si Bimbo, tapi kadang-kadang aku sibuk memanjang. Namun Sunday Papers tetap aku layan.


Sorry aku lama tak menulis. Sibuknya keterlaluan aku sejak kebelakangan ini.

Punyalah sibuk, sampai Sunday Papers pun aku tak beli semalam.

Tapi aku sempat jugaklah layan online.

Aku fikir, tak lama lagi semua orang akan baca news online aje kot.

We can't stop this technology.

Tapi mereka yang jadi tulang belakang teknologi ni pun kena cekap jugak.

Kalau tak jadi lah SALAH macam kat bawah ni.
(Cuba tengok betul-betul apa yang salah okay).



Please take a look this carefully. This was taken about 0131hrs today 15th March 2010.

14 comments:

booGie said...

Typo... What a mess

uDean said...

another typo yg sungguh...... haih..

nn said...

ha ha ha ha. memalukan ok.

Kujie said...

sempat juga tengok error tu sebelum dibetulkan..hehe

dan...........ini bukan kali pertama!

Hazrey said...

depa orang terengganu lah bro, janganglah marah sokmo.

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

Hazrey..Hazrey~~

KAKTINY said...

"makang ikang" sungguh lar haih.. kahkahkah..

ajie said...

hari ni punya paper online pun ada silap tulis..dalam page sukan pasal manchester united..
bengong tul

Qi_Cinoi.Lavigne said...

englang! hahahaha

amybarakbah said...

hahaha but u ols fahammm..

org England sure bengang :)

Lil^GriZzLe said...

mungkin yang menaip itu org Terengganu kot :) like 'makan' jadi 'makang. hehe.

karl said...

Chong Wei Juara Seluruh Englang..dia kemudian balik makang ikang..dan dia menekangkang bahawa kejayaangnya di Englang adalah hasil latihang yang berterusang

Vulturian de la Signog said...

orang ganu@

Dari sudut Hati kecilku said...

paper kat m'sia especially paper picisan (sorry, i got this words frm profesional like profesor kat Uni), ESPECIALY Harian Metro selalu kelurkan headline yg ntah pape..kasi gempaks.pdhal isi xd. somehow, budak² kecik tanya "ayah, apa tuh bapak rogol anak?"..sebab baca headline yg besar kat HM..sorry, not bias. just my opinion tntg paper picisan kat M'sia ni. too many typo...cheers..:-)