Dec 13, 2009

The Sunday Papers jarang sekali TIDAK buat aku mual dan menyampah tetapi setiap minggu aku baca ia juga.

Benda yang kadang-kadang buat aku geli.


Tengok bawah ni:

Jadi tipikal sangat apabila artis ke, selebriti ke or mereka-mereka yang terkenal ini buat statement bila udah bernikah. Statement macam ini standard bila mereka udah bernikah dengan orang kaya.


Hakikatnya mereka ini:

Kahwin dengan Datuk yang barangkali ada guni-guni duit agaknya.

Tahniah jugak lah walaupun kau ni bukannya popular sangat and the main reason kau masuk paper ialah sebab kembar kau kahwin dengan Mawi.

Dan aku lagi pelik apabila akhbar waste its space for stupid news as this. What fucking sumbangan these people have towards the country that it deserved to be published in the fucking newspaper?

Well, The Sunday Papers ..... you just can't stop to amuse me.

KEEP IT COOL

16 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~
and again, ni ke yang kata, kami cuma kawan2 je?

LOL!

akuseorangvirgin said...

benda2 mcm ni yang ramai orang2 kita suka baca. nak buat bagaimana jika sudah mentaliti rakyat kita begitu. dimana2 saja ceruk dalam dunia ini juga benda2 trivia seperti ini. kesian. tapi itu realiti.

hellioz said...

melukut di tepi gantang...
gyahahahaha~

moemasri said...

sapa tuh eh? popular ke? ha ha ha

Obefiend Weiland said...

who wants to join the raffle?

don?

i say 3 years max? so many young women nikah these days when the pocket of said hubby start filling with lint instead of GLINT. itu datin plagiat buku also sudah cerai. 2 year was it. no moar datin for u la ye

and i agree with ya

why is she newsworthy?

she gave me the willies. her eyes reminds me of nurkumalsari in Misteri Rumah Tua. jeepers!!

~farahsyeefa~ said...

hahaha....cek dibiarkan kosong, nk bincang dgn pak mentua kaedahnye gitu..........agak berapa eh diorang sebat??

Cik Norfa said...

benarla tu...amat benar sekali...kalau tak sebab kembar dia kawen ngan ekin...sy pun tak kenal kembar tu...huhuhu....

bekla letak satu berita untuk kontroversikan akubimbo ni..lg banyak sumbangan kan....hehehe. jgn marah eh en.sani..guraw2 jerk..

Ayyman Rahim said...

Fuck semua pasal yang ada kaitan dengan Mawi. Serious. Kalau tengok yang Mawi punya series dekat Astro Ria tu lagi menyampah.

Padahal dulu budak Felda apa je.

jiMs said...

dhey baiyeh..
kau nikah ari tu pun tak meriah cmni punya panas..abih kuat pun farra sebut dlm melodi..

ogy said...

sudah jodoh ....terpikat dengan kejujuran dan keikhlasan....bla bla bla .....adusss i wish i x baca but unfortunately terbaca gak grrr (marah kepada diri sendiri kerana membaca)

rashidah said...

Bro..masuk berita rtm1 waktu perdana lagi. padahal who is she? media ni pun kadang tak de bahan nak di jadikan berita.

anaklaut said...

hahaaaha...


betul2..saya dapat menyelami apa yg anda rasa meluat tu.:)

Alan said...

adeh sape ler ain ni..kembar dia tu pun x popular gak hahaha..memang setuju industri hiburan xda modal cerita

i.am.belle said...

hebat betul. tiba2 muncul dlm suratkhabar mcm hotnews. hot news utk mencanangkan kat org yg org ini berkahwin dgn org kaya dan berstatus. tepuk tangan dgn muka sinis.

tp okaylah. at least the sunday papers sentiasa je beri bahan kelakar utk 'ketawa' di hujung minggu.

Ieda said...

jujur...suka blog camnie..tiada perselindungan...hehhehehe keep it cool....

m.addyhadzari said...

loh... ingatkan post pasal citer ape...

hampeh...

Dec 13, 2009

The Sunday Papers jarang sekali TIDAK buat aku mual dan menyampah tetapi setiap minggu aku baca ia juga.

Benda yang kadang-kadang buat aku geli.


Tengok bawah ni:

Jadi tipikal sangat apabila artis ke, selebriti ke or mereka-mereka yang terkenal ini buat statement bila udah bernikah. Statement macam ini standard bila mereka udah bernikah dengan orang kaya.


Hakikatnya mereka ini:

Kahwin dengan Datuk yang barangkali ada guni-guni duit agaknya.

Tahniah jugak lah walaupun kau ni bukannya popular sangat and the main reason kau masuk paper ialah sebab kembar kau kahwin dengan Mawi.

Dan aku lagi pelik apabila akhbar waste its space for stupid news as this. What fucking sumbangan these people have towards the country that it deserved to be published in the fucking newspaper?

Well, The Sunday Papers ..... you just can't stop to amuse me.

KEEP IT COOL

16 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~
and again, ni ke yang kata, kami cuma kawan2 je?

LOL!

akuseorangvirgin said...

benda2 mcm ni yang ramai orang2 kita suka baca. nak buat bagaimana jika sudah mentaliti rakyat kita begitu. dimana2 saja ceruk dalam dunia ini juga benda2 trivia seperti ini. kesian. tapi itu realiti.

hellioz said...

melukut di tepi gantang...
gyahahahaha~

moemasri said...

sapa tuh eh? popular ke? ha ha ha

Obefiend Weiland said...

who wants to join the raffle?

don?

i say 3 years max? so many young women nikah these days when the pocket of said hubby start filling with lint instead of GLINT. itu datin plagiat buku also sudah cerai. 2 year was it. no moar datin for u la ye

and i agree with ya

why is she newsworthy?

she gave me the willies. her eyes reminds me of nurkumalsari in Misteri Rumah Tua. jeepers!!

~farahsyeefa~ said...

hahaha....cek dibiarkan kosong, nk bincang dgn pak mentua kaedahnye gitu..........agak berapa eh diorang sebat??

Cik Norfa said...

benarla tu...amat benar sekali...kalau tak sebab kembar dia kawen ngan ekin...sy pun tak kenal kembar tu...huhuhu....

bekla letak satu berita untuk kontroversikan akubimbo ni..lg banyak sumbangan kan....hehehe. jgn marah eh en.sani..guraw2 jerk..

Ayyman Rahim said...

Fuck semua pasal yang ada kaitan dengan Mawi. Serious. Kalau tengok yang Mawi punya series dekat Astro Ria tu lagi menyampah.

Padahal dulu budak Felda apa je.

jiMs said...

dhey baiyeh..
kau nikah ari tu pun tak meriah cmni punya panas..abih kuat pun farra sebut dlm melodi..

ogy said...

sudah jodoh ....terpikat dengan kejujuran dan keikhlasan....bla bla bla .....adusss i wish i x baca but unfortunately terbaca gak grrr (marah kepada diri sendiri kerana membaca)

rashidah said...

Bro..masuk berita rtm1 waktu perdana lagi. padahal who is she? media ni pun kadang tak de bahan nak di jadikan berita.

anaklaut said...

hahaaaha...


betul2..saya dapat menyelami apa yg anda rasa meluat tu.:)

Alan said...

adeh sape ler ain ni..kembar dia tu pun x popular gak hahaha..memang setuju industri hiburan xda modal cerita

i.am.belle said...

hebat betul. tiba2 muncul dlm suratkhabar mcm hotnews. hot news utk mencanangkan kat org yg org ini berkahwin dgn org kaya dan berstatus. tepuk tangan dgn muka sinis.

tp okaylah. at least the sunday papers sentiasa je beri bahan kelakar utk 'ketawa' di hujung minggu.

Ieda said...

jujur...suka blog camnie..tiada perselindungan...hehhehehe keep it cool....

m.addyhadzari said...

loh... ingatkan post pasal citer ape...

hampeh...