Nov 19, 2009

Kawan lama aku kena tangkap di Bedok dan dah diikat jamin sebab curik handphone. Now dia tak boleh keluar Singapore. So? Apa lagi? Pi lah shopping! :)

What the fuck?

Sebab handphone pun boleh sampai ke balai polis?

Tapi kan, biar kerana 10 sen pun, kalau sudah tidak jujur, maka keadilan harus dicari kan?

Teman lama aku kini tak dibenarkan keluar dari Singapura sebab dia dituduh curi handphone kawannya.

Kesian dia....tapi aku dulu lagi dah selalu bilang dia supaya jangan nakal sangat sebab dia ni sejak aku kenal dia dekat 15 tahun lalu memang nakal sikit. Tapi anak jantan memanglah macam tu kan? Hahaha.

Boleh agak tak siapa ni? Hahahaha.

Sabarlah bro, kalau lu tak bersalah, maka lu akan dilindungi tapi kalau lu bersalah, barangkali lu memang harus kena hukum supaya lu akan beringat lepas ni okay.

Takat kena tahan di Singapore tu, lu jangan risau lah. Sup tulang ada and murtabak kat Tampines tu memang sedap.

Tapi betul ke GF lu sekarang umur 16 tahun?

Hahahaha...kau ni bro....tak habis2 lah.

Salam.

KEEP IT COOL!!!

Ops, before aku lupa...kalau nak tahu apa ceritanya? Baca kat sini.

7 comments:

Amer. said...

Siapa ni? Yang nyanyi lagu Oh Ibu?

Amer. said...

Aaah betul-betul, baru terbaca Cyberita Online. Haha. Mamat.

yOnnA said...

orang lain curik laptop x kena tangkap pun! hahhaa

mamat ni x habis2 la :p

err mamat merujuk gambar penyanyi

hellioz said...

sbb tu ranking transparency singapore tinggi...

sI tEDI said...

aduhai.. kes cerai lom habis.. 1 kes lagi!

ateeka amer said...

gila publisiti ke apa. tak habis2 kes dia.

gf 16 tahun? wow.

Anonymous said...

hahah..
abe, yg saya x tahan tue, dalam paper ada tulis dia siap uat statement 'tolong la lepaskan dia sebab dia ada isteri dan anak yg memerlukan dia'...
f*ck! apasal kau kaitkan bekas family kau?????

Nov 19, 2009

Kawan lama aku kena tangkap di Bedok dan dah diikat jamin sebab curik handphone. Now dia tak boleh keluar Singapore. So? Apa lagi? Pi lah shopping! :)

What the fuck?

Sebab handphone pun boleh sampai ke balai polis?

Tapi kan, biar kerana 10 sen pun, kalau sudah tidak jujur, maka keadilan harus dicari kan?

Teman lama aku kini tak dibenarkan keluar dari Singapura sebab dia dituduh curi handphone kawannya.

Kesian dia....tapi aku dulu lagi dah selalu bilang dia supaya jangan nakal sangat sebab dia ni sejak aku kenal dia dekat 15 tahun lalu memang nakal sikit. Tapi anak jantan memanglah macam tu kan? Hahaha.

Boleh agak tak siapa ni? Hahahaha.

Sabarlah bro, kalau lu tak bersalah, maka lu akan dilindungi tapi kalau lu bersalah, barangkali lu memang harus kena hukum supaya lu akan beringat lepas ni okay.

Takat kena tahan di Singapore tu, lu jangan risau lah. Sup tulang ada and murtabak kat Tampines tu memang sedap.

Tapi betul ke GF lu sekarang umur 16 tahun?

Hahahaha...kau ni bro....tak habis2 lah.

Salam.

KEEP IT COOL!!!

Ops, before aku lupa...kalau nak tahu apa ceritanya? Baca kat sini.

7 comments:

Amer. said...

Siapa ni? Yang nyanyi lagu Oh Ibu?

Amer. said...

Aaah betul-betul, baru terbaca Cyberita Online. Haha. Mamat.

yOnnA said...

orang lain curik laptop x kena tangkap pun! hahhaa

mamat ni x habis2 la :p

err mamat merujuk gambar penyanyi

hellioz said...

sbb tu ranking transparency singapore tinggi...

sI tEDI said...

aduhai.. kes cerai lom habis.. 1 kes lagi!

ateeka amer said...

gila publisiti ke apa. tak habis2 kes dia.

gf 16 tahun? wow.

Anonymous said...

hahah..
abe, yg saya x tahan tue, dalam paper ada tulis dia siap uat statement 'tolong la lepaskan dia sebab dia ada isteri dan anak yg memerlukan dia'...
f*ck! apasal kau kaitkan bekas family kau?????