Nov 2, 2010

Bimbo hidup lagi, cuma Bimbo sibuk aje. Tapi Bimbo dah ready nak menulis lagi okay. Harap2 korang sabar.

Aku rasa berdosa sungguh sebab lama sangat dah tak update blog ini. Banyak benda yang berlaku dalam negara kita yang wajar di'komen' tapi aku terlalu sibuk untuk menulis sebenarnya. Tapi itu ternyata alasan paling busuk untuk dinyatakan oleh seorang yang suka menulis sebenarnya kan?

Dan atas kerana itu, aku bertekad untuk terus menulis lagi dengan menggunakan layout baru ini yang kononnya akan mengembalikan semangat untuk aku teruskan blog yang tak seberapa ini.

Aku harap masih akan ada orang yang akan terus membaca blog ini. The lovers and hater aku tak peduli lah. Come, whomever you are.

4 comments:

nn said...

akhirnya update juga. saya akan terus baca blog ni :D

Obefiend Weiland said...

please write more often

im missing your regular rants!

i.am.belle said...

biasalah tu blogging ni bukan kerja sepenuh masa. ada mood baru boleh carry on.

errr apsal header muka pompuan tu mcm girl nxt door. haha. carilah bimbo yg hot! xD

Cik Norfa said...

saya rindukan penulisan necik... =D

Nov 2, 2010

Bimbo hidup lagi, cuma Bimbo sibuk aje. Tapi Bimbo dah ready nak menulis lagi okay. Harap2 korang sabar.

Aku rasa berdosa sungguh sebab lama sangat dah tak update blog ini. Banyak benda yang berlaku dalam negara kita yang wajar di'komen' tapi aku terlalu sibuk untuk menulis sebenarnya. Tapi itu ternyata alasan paling busuk untuk dinyatakan oleh seorang yang suka menulis sebenarnya kan?

Dan atas kerana itu, aku bertekad untuk terus menulis lagi dengan menggunakan layout baru ini yang kononnya akan mengembalikan semangat untuk aku teruskan blog yang tak seberapa ini.

Aku harap masih akan ada orang yang akan terus membaca blog ini. The lovers and hater aku tak peduli lah. Come, whomever you are.

4 comments:

nn said...

akhirnya update juga. saya akan terus baca blog ni :D

Obefiend Weiland said...

please write more often

im missing your regular rants!

i.am.belle said...

biasalah tu blogging ni bukan kerja sepenuh masa. ada mood baru boleh carry on.

errr apsal header muka pompuan tu mcm girl nxt door. haha. carilah bimbo yg hot! xD

Cik Norfa said...

saya rindukan penulisan necik... =D