Feb 2, 2010

Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lebih baik negeri sendiri. I am back from Hong Kong.


Aku dah balik ke Malaysia dah.

Hong Kong sejuk sungguh tapi aku suka sebab kurang sikit sakit kepala aku.

Dalam posting aku sebelum ini ada dua tiga orang tak bernama (Anon) yang komen tentang ketidakpuashatian mereka terhadap observation aku.

Well, that is fucking too bad.

If you don't like it.....fuck off! Semuanya di hujung jari korang sebenarnya. Kalau tak suka, janganlah baca and kalau nak komen, apa kata grow some balls and state your fucking name.

Namun, come, come whomever you are.

I shall keep on writing.

Prepare for the next post.

And in the meantime.....


KEEP IT COOL!

4 comments:

Encik Puaka said...

sangat bersetuju sama anda.
sila beranikan diri ye encik-encik anon sekalian.
jangan kecut.

*matilaaaaahhh anon wey*

the Constantly Dramatic One said...

"Kalau tak suka, janganlah baca and kalau nak komen, apa kata grow some balls and state your fucking name."

But then, don't you think that these anonymous assholes adds drama to it all? Its always more fun with drama.

Love the blog btw.

Salihah said...

Tapi memang wartawan suka tolok tambah cerita. Agak benar juga part cermin mata hitam ni. Mungkin cik saniboey ni pun ralah seorang dari mereka. Syok layan drama di sini muahahahaha...

DonCorleone said...

Encik Puaka - Hahahaah.

The Constantly Dramatic One - In that perspective yes, they add the drama. And tks for reading.

Salihah - Drama hidup!

Feb 2, 2010

Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lebih baik negeri sendiri. I am back from Hong Kong.


Aku dah balik ke Malaysia dah.

Hong Kong sejuk sungguh tapi aku suka sebab kurang sikit sakit kepala aku.

Dalam posting aku sebelum ini ada dua tiga orang tak bernama (Anon) yang komen tentang ketidakpuashatian mereka terhadap observation aku.

Well, that is fucking too bad.

If you don't like it.....fuck off! Semuanya di hujung jari korang sebenarnya. Kalau tak suka, janganlah baca and kalau nak komen, apa kata grow some balls and state your fucking name.

Namun, come, come whomever you are.

I shall keep on writing.

Prepare for the next post.

And in the meantime.....


KEEP IT COOL!

4 comments:

Encik Puaka said...

sangat bersetuju sama anda.
sila beranikan diri ye encik-encik anon sekalian.
jangan kecut.

*matilaaaaahhh anon wey*

the Constantly Dramatic One said...

"Kalau tak suka, janganlah baca and kalau nak komen, apa kata grow some balls and state your fucking name."

But then, don't you think that these anonymous assholes adds drama to it all? Its always more fun with drama.

Love the blog btw.

Salihah said...

Tapi memang wartawan suka tolok tambah cerita. Agak benar juga part cermin mata hitam ni. Mungkin cik saniboey ni pun ralah seorang dari mereka. Syok layan drama di sini muahahahaha...

DonCorleone said...

Encik Puaka - Hahahaah.

The Constantly Dramatic One - In that perspective yes, they add the drama. And tks for reading.

Salihah - Drama hidup!